3500TL Oyun Sistemi Önerisi

SosyopatBeuis

Hectopat
Daha fazla  
Evet arkadaşlar 2 3 gündür bilgisayar toplamaya çalışıyorum ama hala elime bir şey geçmedi.
Yaklaşık 4 gün sonra bilgisayarı alıyorum bana yardım edebilirseniz çok mutlu olurum kendi çapımda bir şeyler yaptım ama bu forumda bende kat kat bilgili insanlar var onlardan yardım istiyorum elime kötü bir şey geçsin istemiyorum oyunlarda iyi performans versin yeter.

Yardım edecek herkese teşekkür ederim tavsiyelerinizi bekliyorum.

Bütçem 3500TL Monitör dahil.

Sistemin toplandığı siteyi'de yazarsanız sevinirim.

;)

bandicam 2016-08-29 17-42-10-566.jpg

Sizce alınabilir'mi bu sistem?
Çok zamanım kalmadı.

Bugün öğlen saatlerinde bir konu daha açmıştım hatta bir sistem atmıştın ama bütçemi aşıyordu sonra konuyu kapatılmasını rica ettim ve bu konuyu açtım bütçemi çok fazla aşsın istemiyorum.

Birde bu arada ekran kartı iyimi sizce NİTRO olayını tam olarak bilmiyorum ama RX480'de soğutma sistemini görünce hemen sepete ekledim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Güzel Sistem Fakat Ben 1060 Tercih Ederdim :D
GTX 1060 1300 TL civarında RX 470 850 TL civarında. Arada büyük miktarda fiyat farkı var.

Bugün öğlen saatlerinde bir konu daha açmıştım hatta bir sistem atmıştın ama bütçemi aşıyordu sonra konuyu kapatılmasını rica ettim ve bu konuyu açtım bütçemi çok fazla aşsın istemiyorum.
Birde bu arada ekran kartı iyimi sizce NİTRO olayını tam olarak bilmiyorum ama RX480'de soğutma sistemini görünce hemen sepete ekledim.
Benim koyduğum sistemi nasıl buldunuz ?

Özel soğutmaları bekleyin. Öyle daha iyi olur sizin için. Nitro uçak motoru gibi ses çıkarıyor. :)

Şöyle bir sistem topladım. Toplam 3600TL civarı tutuyor, bütçeyi aşıyor biraz ama size uygunsa bu sistem iyi gibi. Diğer arkadaşlar da düşüncelerini yazarsa bunu alabilirsiniz gibime geliyor. Bu arada sistemi sinerji.gen.tr'den topladım. Şimdiden hayırlı olsun alacağınız sistem. :)

Dosya Ekleri

• PC.png
    PC.png
    29,6 KB · Görüntüleme: 119
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı