3500TL PC Toplama

apprentice

Hectopat
Daha fazla  
Ben 3500 TL'ye PC almak istiyorum ama İşlemci konusunda karar veremedim. Daha doğrusu anakart konusunda'da karar veremedim.

AMD RYZEN 3 2200G-ASUS STRIX RX570-ASUS PRIME A320M-E-WD 240GB SSD-CRUCIAL 8GB - Vatan Bilgisayar

AMD RYZEN 3 1300X-ASUS STRIX RX570-ASUS PRIME A320M-E-WD 240GB SSD-CRUCIAL 8GB - Vatan Bilgisayar

INTEL I3 8100-MSI GTX1050TI 4GT-MSI H310M PRO-VH-CRUCIAL 8GB-REDSKY KASA - Vatan Bilgisayar

Sanırım bu 3 bilgisayardan birini alacağım. Ekran kartına takılmayın diğer bileşenler önemli benim için ekran kartını hallederim. İntel İşlemci mi, Amd İşlemci mi alsam karar veremedim açıkçası medyada ve makalelerde AMD'nin ısınma sorunu olduğunu söylüyorlar. İntel'in daha uzun ömürlü olduğunu ama AMD'nin daha ucuz olacağından da bahsettiler. Açıkçası karar veremedim ne alsam diye. Bilir kişiler yardım edebilir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Dostum Vatan çok kazık bir firma bu ürünleri sipariş edip kendin evde veya bilgisayarcıda montajı yaptırabilirsin.
MSI B450 Pro M2
AMD Ryzen 2200G
Sapphire RX580
Corsair Vengeance LPX 8GB 3000MHz
Toshiba P300 1TB
High Power 600W 80+
FSP CMT120A
Edit: RX580 Vatanda vermiş olduğunuz ekran kartlarından çok daha fazla FPS verir.
Evet, doğru söylüyorsunuz fakat ben bilgisayarın bir parçası arızalandığında direkt mağazaya götürüp değişim yapmak istiyorum ve müşteri memnuniyeti yüksek bir mağaza o yüzden Vatan'dan PC alacağım.

Sapphire marka ekran kartı tercih etmeyin en kötü markalardan birisi ve soğutma sistemleri iyi değil. Msı veya Asus almanız size daha uzun ömürlü ekran kartı kullanımı sağlayacaktır.

Sapphire marka ekran kartı tercih etmeyin en kötü markalardan birisi ve soğutma sistemleri iyi değil. Msı veya Asus almanız size daha uzun ömürlü ekran kartı kullanımı sağlayacaktır.
Knk ben zaten sapphire gibi markalara güvenmiyorum evga, sapphire, zotac almam ben. Ya Asus olacak ya Asus olacak

Knk ben zaten sapphire gibi markalara güvenmiyorum evga, sapphire, zotac almam ben. Ya Asus olacak ya Asus olacak
Sizler ciddi misiniz ya Evga Asus ve MSI dan çok daha kaliteli parçalar üretiyor haberiniz var mı? Sapphire markası AMD için amiral gemisidir Sapphire marka kartlar bunca zamandır miningciler için biçilmiş kaftandır ki Gaming konusunda Soğutma olarak saydığınız markaları tokatlayıp geçer biraz piyasa araştırması yapmadan bilmediğiniz işlere lütfen kalkışmayın.

Sizler ciddi misiniz ya Evga Asus ve MSI dan çok daha kaliteli parçalar üretiyor haberiniz var mı? Sapphire markası AMD için amiral gemisidir Sapphire marka kartlar bunca zamandır miningciler için biçilmiş kaftandır ki Gaming konusunda Soğutma olarak saydığınız markaları tokatlayıp geçer biraz piyasa araştırması yapmadan bilmediğiniz işlere lütfen kalkışmayın.
Ya yapma gözünü seveyim kim aldıysa ısınma problemi yüzünden servise gönderdi, etrafımda ki insanların yaşadığı problemleri aktarıyorum buraya. Bu kadar insan boşuna mı Asus ve Msı tercih ediyor ? Neden daha pahallı sadece marka ismi olduğu için mi ? Tabi ki de hayır daha iyi soğutma sistemlerine sahipler, kullandıkları fan kaliteleri daha iyi aralarında memnun olanlar olabilir ama ben daha süper diyene rastlamadım. Yinede alıcıya kalmış bir tercih bir şey diyemem.

Sapphire AMD’ nin , Evga ise Nvidia’ nın önemli partnerleridir. Geçmişte Sapphire pek önerilen marka değildi ama geçmiş geçmişte kaldı. Nitro modelleriyle adından oldukça söz ettiriyorlar. Rx 580-570 gibi kartlar alırken ilk akla gelen fiyatı ve kalitesiyle Sapphire , eğer stok durumu ya da kullanıcının hoşuna gitmezse Asus-Msı-Gigabyte modellerine yöneliyorlar bu kadar aşağılanmaz bir firma. Zaten Evga’ dan bahsetmiyorum bile başarılı ve kalitesi ile adından oldukça söz ettiriyor zaten.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı