Yusuf Mikail
Hectopat
Daha fazla
Merhaba,
Gigabyte 3070 Ti Aorus Master + Ryzen 5 5600 kullanacağım ekran kartının sayfasında ve kutusunda önerilen PSU değeri 850W yazıyor. Önereceğiniz PSU var mı? Ekran kartı için 8+8+6pin anakart için 8+4pin (işlemciyi ileride 5800X ile değiştirmeyi düşünüyorum).
FSP HYPER 80+ PRO H3-650 650 W Power Supply Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz FSP HYPER 80+ PRO H3-650 650 W Power Supply fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! FSP HYPER 80+ PRO H3-650 650 W Power Supply özelliklerini incele, 1.979,97 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
FSP FSP700-60AHBC 700 W Power Supply Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz FSP FSP700-60AHBC 700 W Power Supply fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! FSP FSP700-60AHBC 700 W Power Supply özelliklerini incele, 1.919,04 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
700 wattlığı al ileriye dönük.
Hocam ben PSU'dan çok anlamam ama Hyper serisinde sorun yok diye biliyorum ikinciden emin olamadım.
Size yazma nedenim ise zaten Hyper olanın 700 watı olduğunu görmem ve 300 TL daha ucuz olması.
FSP HYPER 80+ PRO H3-700 700 W Power Supply Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz FSP HYPER 80+ PRO H3-700 700 W Power Supply fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! FSP HYPER 80+ PRO H3-700 700 W Power Supply özelliklerini incele, 2.459,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
NZXT Gold ile kafanız rahat olur. Ekstra ödeme yapmaya gerek yok. Zaten RTX 4000 serisiyle birlikte verimlilik arttı. RTX 5000 serisiyle de bu durum gelişecektir.
Bilgisayar Güç Kaynağı - Power Supply - n11
Bilgisayar Güç Kaynağı ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Güç Kaynağı çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.www.n11.com C750 Bronze
The NZXT C750 Bronze is a 750W ATX 3.1 power supply built for reliable, efficient performance. It supports the latest GPUs, includes flat pre-attached cables for easier installation, and offers a full suite of built-in protections. ATX 3.1 Ready: Future-proof your build with a 12V-2x6 cable that...nzxt.com
Siz mi diyorsunuz bunu? Kullanıcının bütçesi var. Ben yorumunuzu dikkate alıp cevap bile vermedim ama üst seviye bir PSU ile orta seviye bir PSU arasında dağlar kadar fark olduğunu göremiyorsanız şahane. Hyper 80+ Pro orta seviye sistemler için önerilecek bir PSU'dur. Özellikleri makuldür ama bütçenin kısıtlı olduğu durumlarda tercih edilir. Diğer önerdiğiniz FSP 60AHBC ürününe girmiyorum bile. Korumaları eksik, demode bir modeldir.Gerek yok o kadar para vermeye.
Siz mi diyorsunuz bunu? Kullanıcının bütçesi var. Ben yorumunuzu dikkate alıp cevap bile vermedim ama üst seviye bir PSU ile orta seviye bir PSU arasında dağlar kadar fark olduğunu göremiyorsanız şahane. Hyper 80+ Pro orta seviye sistemler için önerilecek bir PSU'dur. Özellikleri makuldür ama bütçenin kısıtlı olduğu durumlarda tercih edilir. Diğer önerdiğiniz FSP 60AHBC ürününe girmiyorum bile. Korumaları eksik, demode bir modeldir.
Ben anlamıyorum. Kimseyle takışmayayım, yorum yazayım dedikçe yine denk geliyor...Bu arkadaşla en son konuştuğumda AMD'yi kötülüyordu ve 28 tane sistemi varmış (yazılım amaçlı) 6 tanesinde AMD ekran kartı bulunuyormuş ve 5'inde sorun yaşamış. O konuşmadan beri takmıyorum arkadaşı.
Hocam kartın sitede önerilen PSU değeri 850 gösteriyor yetermi ki bunlar acaba?FSP HYPER 80+ PRO H3-650 650 W Power Supply Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz FSP HYPER 80+ PRO H3-650 650 W Power Supply fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! FSP HYPER 80+ PRO H3-650 650 W Power Supply özelliklerini incele, 1.979,97 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
FSP FSP700-60AHBC 700 W Power Supply Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz FSP FSP700-60AHBC 700 W Power Supply fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! FSP FSP700-60AHBC 700 W Power Supply özelliklerini incele, 1.919,04 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
700 wattlığı al ileriye dönük.
NZXT Gold ile kafanız rahat olur. Ekstra ödeme yapmaya gerek yok. Zaten RTX 4000 serisiyle birlikte verimlilik arttı. RTX 5000 serisiyle de bu durum gelişecektir.
Bilgisayar Güç Kaynağı - Power Supply - n11
Bilgisayar Güç Kaynağı ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Güç Kaynağı çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.www.n11.com C750 Bronze
The NZXT C750 Bronze is a 750W ATX 3.1 power supply built for reliable, efficient performance. It supports the latest GPUs, includes flat pre-attached cables for easier installation, and offers a full suite of built-in protections. ATX 3.1 Ready: Future-proof your build with a 12V-2x6 cable that...nzxt.com