3500TL red veya brown switch klavye önerisi

Bütçe
3500
Teşekkür ederim. Açıkçası Black Widow 4 hakkında da bu ASUS'lar hakkında da neredeyse hiç doğrudan kullanıcı yorumu bulamadım. Ya fiyatlar yüksek olduğundan ya da kalitesiz olduklarından.

Sessiz bir klavye aradığımdan blue da bakamıyorum. Çok fazla şakırtı bir süre sonra sıkar beni. Bir karar ya da bilgi bulursanız beni de haberdar ederseniz sevinirim.

Bileksiz olan ASUS için hayli yorum var gerçi şurada

ASUS ROG Strix Scope II RX Red Switch RGB Kablolu Türkçe Mekanik Gaming Klavye Gaming.Gen.TR'de yorumlar var onlara bakabilirsiniz. Bileksiz olan hakkında bayağı YouTube videosuda var ama 2. versiyonu hakkında yabancı videolar dışında pek bir video bulamadım.
 
Bileklikle birlikte ölçüleri nasıl bilginiz var mı? Masayı komple kaplamasın :)

Bilgim yok ama tam boy bir klavye olduğundan uzunluğu 40-50cm arasıdır. Bilek desteği ile de genişliği 20-25cm civarıdır büyük ihtimalle.

1735499590456.png


Boyutları varmış kendi sitesinde.
 

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı