3500TL Sistem Toplama Tavsiyesi

Makaleler
2
Daha fazla  
Profil Kapağı
1522193036
Selamlar. Elimdeki MSI laptopu satıp yeni bir bilgisayar alma kararı aldım. Şu bana cazip geldi:DA-V4/R5 1600/MSI RX580 Armor OC 8GB/8GB RAM/480GB SSD/Gaming Bilgisayar | ITOPYA lakin 8GB RAM olması beni rahatsız ediyor. Tabii bu bütçeye bunu sığdırmakta pek mümkün değil. SSD'yi 240GB yapıp HDD takmak mantıklı gözüküyor. Sizin de görüşlerinizi istiyorum.

Oyun oynamak için alacağım bilgisayarı.

Son düzenleyen: Moderatör:
AAA oyunları oynamıyorsanız 480GB gayet yeterli. Hard Disk devri bitti artık, millet SSD'yi bırakmış M.2 geçiyor. Bence 480GB SSD kalsın, ileride aynı model RAM'den alınıp yükseltilebilir. Bu arada 3500TL civarına V4'ten daha iyisini bulamazsınız.

AAA oyunları oynamıyorsanız 480GB gayet yeterli. Hard Disk devri bitti artık, millet SSD'yi bırakmış M.2 geçiyor. Bence 480GB SSD kalsın, ileride aynı model RAM'den alınıp yükseltilebilir. Bu arada 3500TL civarına V4'ten daha iyisini bulamazsınız.
Çok oyun oynuyorum açıkçası. For Honor, Warframe, Witcher, GTA 5 alacağım ki bunlar büyük oyunlar. O yüzden büyük bir depolama alanına ihtiyacım var en azından online olmayan oyunlar için. O yüzden HDD almak istiyorum. İleride de yatırım yapabileceğimi sanmadığım için böyle bir karar verdimö.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı