Harbiden ben ne sordum ne cevap aldım
3000-4000TL arası Param Güvende'li 1660 Super veya 1070 Ti güvenilir mi?
Param Güvende ile güvenli tabii 2 gün karta istediğini yaparsın sevmezsen iade edersin.
Harbiden ben ne sordum ne cevap aldım
3000-4000TL arası Param Güvende'li 1660 Super veya 1070 Ti güvenilir mi?
1 ay sonra bir yerinde erime ihtimali filan olur mu ?Param Güvende ile güvenli tabii 2 gün karta istediğini yaparsın sevmezsen iade edersin.
1 ay sonra bir yerinde erime ihtimali filan olur mu?
Teşekkür ederim bilgi verdiğiniz için bide işlemci 1660 super veya 1070Ti dar boğaz yapar mı hocam ?Senin güç kaynağın dandik ise ancak öyle kart erimez kartı test et 80 derece üstü değilse hiçbir şey olmaz.
Teşekkür ederim bilgi verdiğiniz için bir de işlemci 1660 Super veya 1070 Ti darboğaz yapar mı hocam?
500 TL daha koyup 2. elde RTX 2060 daha mantıklı.
Teşekkürler hocam.4670k Online oyunlarda darboğaz yapacaktır Single Player ise 1080p ayarları yüksek tutarsanız aşırı sıkıntı olmaz.
Bütçenizi bilmiyorum fakat yeterse diğer parçalarınızı da güncellemenizi tavsiye ederim.Teşekkürler hocam.
Darboğaz ne kadar oluyor bir site üzerinden hesaplayım dedim. %40 küsür çıktıAlınır, ufak bir darboğaz yapabilir.
Param güvende ile satın alıp, güzelce bir check-up yaparsınız. Malum eski bir kart artık.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.