3500TL'ye İşlemci Anakart Ekran Kartı ve SSD önerisi

Daha fazla  
Ben başlıktaki parçaları almak için 3500TL param var. İşlemci ve anakartı Ryzen 3000 serisi çıkınca almak istiyorum. Yanı şu kısa vadede ekran kartı ve SSD alacağım. Şu kısa vadede ekran kartı ve SSD alacağım fakat bu paranın içinde işlemci ve anakart da var. Amacım oyun. Yardımınız için teşekkürler. 12 ay taksit yapan sitelerden almak zorundayım.
Yardımcı olacak yokmu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben başlıktaki parçaları almak için 3500TL param var. İşlemci ve anakartı Ryzen 3000 serisi çıkınca almak istiyorum. Yanı şu kısa vadede ekran kartı ve SSD alacağım. Şu kısa vadede ekran kartı ve SSD alacağım fakat bu paranın içinde işlemci ve anakart da var. Amacım oyun. Yardımınız için teşekkürler. 12 ay taksit yapan sitelerden almak zorundayım.
Yardımcı olacak yokmu?
Inno 3D GTX1660 ve WD Green 240GB SSD olabilir. Bu ikisi toplam 1830TL civarı. Geriye yaklaşık 1700TL bütçen kalıyor. Anakart ve işlemci için yeterli.

Belli ki aceleniz yok, doların biraz inmesini gözlemleyip, KDV indirimlerini de iyi takip ederek Rtx 2060 serisinden tavsiye edilen bir modeli almak mantıklı bir hamle gibi geliyor bana. Bu arada belki bütçede de iyileştirme yapma şansınız olur ve işlemcilerin durumu ve fiyatı doğrultusunda o zaman karar verirsiniz ne alacağınıza.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı