3500TL'ye R9 390 Tabanlı Hackintosh Sistem

• Konuyu başlatan gkii
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 26
  • Görüntüleme 2.704
Evga GTX 970 alın. Hiçbir kullananda CW görmedim ve Dünya'nın her yerine garantileri var. Bi' sorun çıkarsa Amazon Destek ekibine mesaj atarsın Evga halleder.
İlk tercihim 390 ama tabiki sürücüleri vesaire bulamazsam mecburen 970'e yöneleceğim ya da 290x 8GB alacağım fakat diğer parçalar için de öneriye ihtiyacım var. Yardımcı olursanız mutlu olurum. [emoji5]️

290x devri bitti, almayın. Anakart olarak Asus Z97 Pro Gamer öneriyorum. Ancak Amazon anakart getirmiyor. Türkiye'den almalısınız.

Artık DVD Blu-Ray gibi şeylerin devri geçti. SSD artık yeni sistemler için ihtiyaç. Wifi kartı gerekli olabilir ama ihtiyaca göre.
WIFI kart ekleyeyim o zaman.
Bir de bende bir kasa var ama bayağı eski acaba olur mu olmaz mı boyutu bilemedim.
Şu: Product Support | Dell US
Yoksa kasa tavsiyesine de ihtiyacım var. [emoji5]️
Edit: Midi-Tower olarak geçiyormuş ama bilemiyorum.

Son düzenleme:
İşlemci önemliyse 4690k yerine i7 4790 öneririm. Yanına da ASUS H81M-PLUS veya MSİ H81M PRO-VD aldınız mı tadından yenmez valla. Ama O.C pek bir şey getiremiyor maalesef.

İşlemci önemliyse 4690k yerine i7 4790 öneririm. Yanına da ASUS H81M-PLUS veya MSİ H81M PRO-VD aldınız mı tadından yenmez valla. Ama O.C pek bir şey getiremiyor maalesef.
İşte bütçem belli siz ekran kartsız bir liste önerisi yapsanız bana olur mu?
Overclock çok bişey getirmez mi?
Bütçe ekran kartı hariç 2200TL

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı