3500TL'ye Vatan'dan Bilgisayar Toplama

İlk olarak PSU darboğaz yapmaz ama 53 TL verebilirseniz yukarıda bahsettiğiniz PSU'yu alabilirsiniz. RAM konusuna gelirsek zaten anakartın üstünde 4 tane RAM slotu var. İstediğiniz zaman 2x4 daha ekliyerek 16GB yapabilirsiniz.
İşlemci soğutucu da almalı mıyım?Maddi olarak beni yormuyor gerekirse alayım mesela şu soğutucu COOLER MASTER TPC 775/1150/1155/1156/1366/2011&AM2/AM3/FM1/FM2 İŞLEMCİ SOĞUTUCU - Vatan Bilgisayar yorumlara göre de çok iyi.

Dosya Ekleri

• TOPLAMA 3728.jpg
    TOPLAMA 3728.jpg
    74,8 KB · Görüntüleme: 228
Bu sistem seni uzuuun yıllar götürür.SSD'yi ileride takarsınız.Eki Görüntüle 93274
Teşekkürler,fakat AMD ekran kartı almak istemiyorum.Zaten bu sistem beni 2019 yılına götürsün yeter.Siz bir baksanız uyumsuzluk var mı diye?Özellikle RAM'de var mı onu merak ediyorum işlemci-anakart uyumum doğru fakat RAM uyumu hakkında bir fikrim yok,teşekkürler.

Sistemde bir uyumsuzluk sorunu yok fakat şu ramlari tavsiye ederim.
GSKILL 8GB RipjawsX DDR3 1600MHz CL9 Tek Modül Ram - Vatan Bilgisayar
2x4 alarak slotları doldurmaya gerek yok eğer 2019 yılına kadar götürmesini istiyorsan ileride kesinlikle takviye yapman gerekecek.Fakat üzerine basa basa söylüyorum benim yazdığım sistem seni çok daha uzun süre götürür.

Sistemde bir uyumsuzluk sorunu yok fakat şu ramlari tavsiye ederim.
GSKILL 8GB RipjawsX DDR3 1600MHz CL9 Tek Modül Ram - Vatan Bilgisayar
2x4 alarak slotları doldurmaya gerek yok eğer 2019 yılına kadar götürmesini istiyorsan ileride kesinlikle takviye yapman gerekecek.Fakat üzerine basa basa söylüyorum benim yazdığım sistem seni çok daha uzun süre götürür.
Onu yazdım önce fakat bir arkadaşımın önerisiyle vengeance aldım çift modül al dedi çünkü üniversiteye geçince yeniden değiştiricem o zaman 8x4 yapabilirim.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı