3500X sistem düşük FPS veriyor

Aizen25

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba. Yeni bir PC topladım. Ekran kartını arkadaşımdan aldım (ASUS ROG STRIX RX580 8 GB). Onda 120 130 FPS verirken benim PC de sabit 60 FPS veriyor. Sorun nedir acaba?
Benim sistem R5 3500X, MSI B450M A PRO Max anakart, 16 GB RAM. Arkadaşın sistem R5 2600X, B450 M PRO m2v2.
Yeni kurduğumuz PC de tüm driverları yükledik ve güncelledik. FPS dışında sorun yok.

The hunter. Ekran 60 Hz ikisi de.

Ekran kartına zarar verir mi bu olay?

Hayır vermez V-Sync (dikey senkronizasyon) FPS'i ekranın yenileme hızına eşitlemek- kitlemek ve yırtılmalar- takılmaları önlemek amacıyla aktifleştirdiğimiz bir özellik yerinde kullanılınca çok da güzel bir özellik. 60Hz de kilitli kalmasının size bir sıkıntısı yok zaten fazlasını hissetmessiniz monitör o kadar gösterebilir. Ama büyük ihtimal ya oyunda ya da Radeon ayarlarında o ayar açıktır en azından açık olup olmadığına bakında sorunun o olup olmadığını anlayalım sonra da çözüm belirtip konuyu kapatırsınız :)

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı