3500X sistem iyi mi?

3500X güzel bir işlemci 3600 ile aynı performans veriyor sadece 6Core 6thread olması ileride sıkıntı yaşatabilir bu arada 1650 ile 1650 Super arasında dağ gibi fark var.

Sizden herkesin fikrine saygı duymanızı rica ediyorum. Yanlış bilgi olmadığı takdirde.
Evet hocam araştırdım doğru karar veremememin sebebi işlemci farkı mı olsun yoksa ekran kartı mı? Oynadığım oyunlar ağırlıklı olarak Valorant sonra GTA 5 Forza 4 LoL Rocket League falan

Size gelirsek 10400F fiyatı 1400TL'li bir şey hem 3500Xden daha iyi hem daha güncel sayılır. Onu tavsiye ederim ayrıca 3500X kötü bir işlemci bana göre onu alan 9400F de alsın o zaman. Bu zaman için maalesef çöp işlemci denebilir benden demesi ileride pişman olacaksınız gibime geliyor.

Corsair CV550 CP-9020210-EU 550 W Power Supply Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe @Chaves

Tamamdır, teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı