Maksimum 350 TL bütçem var. 16Mbit Turknet alacağım. İlerisi için VDSL destekli mi alsam ya da sadece ADSL destekli mi?

İnternet altyapısı her geçen gün güncelleştiriliyor, dolayısıyla ileriyi düşünerek Asus DSL-N17U almanızı öneririm. Bu modem ADSL'in yanı sıra hem Fiber, hem de VDSL altyapıları ile uyumlu. DSL-N17U | Ağ Ürünleri | ASUS Türkiye
Turknet diyor ki 100 mbit alabilirsin. Benim hattım 11 destekliyor 11 alabilirmiyim ?Hiçbir modem kopmaların önüne tam olarak geçemez, bu modemin ayarlarından hattan size gelen hızı düşürerek biraz da olsa önüne geçebilirsiniz. Diğer modemlerde böyle bir ayar var mı bilmiyorum ancak olduğunu da pek sanmıyorum.
Eki Görüntüle 221934
Wifi özelliği iyimi ? Daha iyisi var mı bu fiyata ?Hiçbir modem kopmaların önüne tam olarak geçemez, bu modemin ayarlarından hattan size gelen hızı düşürerek biraz da olsa önüne geçebilirsiniz. Diğer modemlerde böyle bir ayar var mı bilmiyorum ancak olduğunu da pek sanmıyorum.
Eki Görüntüle 221934
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.