350TL PSU tavsiyesi

Ne alınmalı peki? Marka model. 8 yıldır 600W Thermaltake kullanıyorum bir sorun göremedim.
Ürünün sizde sorun çıkarmaması, kaliteli olduğu anlamına gelmez. Kalite farklı bir kavram, müşteri memnuniyeti farklı bir kavram. Bu ikisini karıştırmayın. 600W Thermaltake ama hangi model? Model belirtin.

@kerem_yucalan Sisteminiz nedir? Belki daha az güç sağlayan bir güç kaynağı bile yetebilir. Sisteminizi belirtebilirseniz bunu anlayabiliriz.

Hayır, berbat. Litepower serisi Thermaltake'in en düşük ve en alt seviye serisidir. Kalitesiz bir seridir. Sadece markaya bakarak ürünleri yorumlamayın.
Evet Thermaltake'in en zayıf serisi ancak bu konulara bakarsak berbat lakabına yakışmıyor bence

Thermaltake Litepower 550 iyi midir? - Technopat Sosyal Burda biri Ripple var yazmış

Evet Thermaltake'in en zayıf serisi ancak bu konulara bakarsak berbat lakabına yakışmıyor bence

Thermaltake Litepower 550 iyi midir? - Technopat Sosyal Burda biri Ripple var yazmış

Bu yeterlidir diye düşünüyorum.

Litepower berbat. Asla almayın. Fsp 500w Fsp500-60ahbc Aktif Pfc Power Supply - n11.com Biraz daha para koyun ve bu ürünü alınız. VX500 serisine de bakabilirsiniz ama önceliğiniz FSP olsun.

Bu yeterlidir diye düşünüyorum.

Kötü diyende var sorun çıkarmaz diyen de.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı