350Tl ye kadar klavye önerisi

Makaleler
1
Daha fazla  
Merhaba. Ben yakın zamanda bir klavye alacağım. Aklımda Logitech G213 var. Mekanik takıntım yok hatta olmasa daha iyi. Olursa sessiz switch olsun. Logitech set dizmek istediğim için G213 alıp geçicektim ama belki daha iyi bir klavye çıkar.:)
Bütçem en fazla 350 Tl. Önerilerinizi bekliyorum. Şimdiden teşekkürler.

Biraz aşıyor ama Cooler Master CK350 Red switch modeline bakabilirsiniz.
Bu ürün tekrar indirime girmiş eğer bütçe yetiyorsa MSI öneririm kesinlikle.

Cherry MX tuşlar ve RED Swich bulunduruyor.
Bütçeyi çok aşıyor. ):
Biraz aşıyor ama Cooler Master CK350 Red switch modeline bakabilirsiniz.

Bu ürün tekrar indirime girmiş eğer bütçe yetiyorsa MSI öneririm kesinlikle.
Belki bunu alabilirim ama MAX 350Tl 350Tl bile zorluyor.
Sizce Logitech G213 nasıldır?
Çünkü mause ve kulaklık Logitech bir de RGB mausepadle klavye alsam Logitech setim olucak. G213 için indirim bekliyordum 250Tl ye falan düşerse diye.

Neredeyse 2 yıldır G213 kullanıyorum, ışıklandırması olsun, konforu olsun, kendi Logitech Software programı olsun herşeyi çok iyi, alacaksan öneririm.

Neredeyse 2 yıldır G213 kullanıyorum, ışıklandırması olsun, konforu olsun, kendi Logitech Software programı olsun herşeyi çok iyi, alacaksan öneririm.
Logitech kalitesini bir kere aldımmı bırakamadım zaten. Kulaklık ve mause konusunda vazgeçmeyeceğim bir marka. Klavye olarak sadece G103 modelini kullandım.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı