350TL'ye Corsair Katar Pro alınır mı?

Bütçe
350

Hocam ben bu indirimi görene kadar Prime alacaktım bunun fiyatı çok ucuz olunca bir cazip geldi ama bu yazdığınız IPS değerini görünce SS daha mantıklı geldi.

Hocam İncehesap Gaming gecesinden hangi fareyi önerirsiniz. SS rivel 3 Prime ile aynı fiyatta

Rival 3 alınır iyidir ama fiyatı yükselmiş. Geçen sene kablosuzu o fiyattı.
Gaming gecesinde satılan Gamepower transculent fareyi sakın almayın yanlışlıkla.
RGB'si yüzünden almıştım resmen çöp. RGB LED alın daha iyi. Mouse tıklama kısmı özürlü sert ve zar zor tıklanıyor en uçtan tıklamak gerekiyordu iade etmiştim.

Ben yine o fiyat bandında 450 IPS olan Prime'dan daha iyisini bulacağını sanmıyorum.

Hocam Prime'ı da övüp övüp bitiremediniz maşallah kendim Prime kullanıyorum çok hevesle aldım hevesim kursağımda kaldı sensörü falan iyi ama tipi bana göre bayağı kötü mouse bildiğiniz yan

Hocam Prime'ı da övüp övüp bitiremediniz maşallah kendim Prime kullanıyorum çok hevesle aldım hevesim kursağımda kaldı sensörü falan iyi ama tipi bana göre bayağı kötü mouse bildiğiniz yan

Hocam bilemedim siz böyle diyorsunuz diğer arkadaş övüyor emin olamadım ne yapsam

Çok yüksek mi ki hocam o cızırtı sesi kulaklık takılıyken duyulur mu ki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…