- Makaleler
- 10
Bu bütçeye Red switch kalmadı. Ben de GameNote çalışanı olmadığıma göre, yapabileceğim bir şey yok.Abi, arkadaş Red Switch tercihim demiş.
Hem tercihim demiş, zorunlu dememiş.
Bu bütçeye Red switch kalmadı. Ben de GameNote çalışanı olmadığıma göre, yapabileceğim bir şey yok.Abi, arkadaş Red Switch tercihim demiş.
Neden böyle düşünüyorsunuz?
Bu bütçeye Red Switch kalmadı. Ben de GameNote çalışanı olmadığıma göre, yapabileceğim bir şey yok.
Hem tercihim demiş, zorunlu dememiş.
Kumara var mis gibi.![]()
Cps'si kalitesiz, tuşları kafasına göre basıyor ya da basmıyor, malzeme kalitesi ve hissiyatı kötü, Switch'leri çakmanın da çakması.
Kumara var misssssss gibi.![]()
Keşke önce stokları kontrol etseymişim.Eki Görüntüle 900203
Biz de biliyoruz var, ama gerçekten yok işte.
Eki Görüntüle 900203
Biz de biliyoruz var, ama gerçekten yok işte.
Malzeme kalitesi pek iyi değil. Ek olarak garantisini bilmiyoruz.Hocam Red switch Gamepower Calypso var.
GK30 güzel, düşünebilirsin.Mekanik olmasa da olur misal MSI GK 30 var nasıl bilmiyorum ama.
En iyisi bu bence önerilenlerden.![]()
Redragon K552 Kumara Rainbow Blue Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Redragon K552 Kumara Rainbow Blue Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi fiyatlarını Akakçe ile takip et! Redragon K552 Kumara Rainbow Blue Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!www.akakce.com
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.