S Samotne Ciasteczka Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Temmuz 2016 Mesajlar 22.747 Makaleler 10 Çözümler 94 28 Şubat 2021 #11 rohatbaba123 dedi: Abi, arkadaş Red Switch tercihim demiş. Genişletmek için tıkla... Bu bütçeye Red switch kalmadı. Ben de GameNote çalışanı olmadığıma göre, yapabileceğim bir şey yok. Hem tercihim demiş, zorunlu dememiş.
rohatbaba123 dedi: Abi, arkadaş Red Switch tercihim demiş. Genişletmek için tıkla... Bu bütçeye Red switch kalmadı. Ben de GameNote çalışanı olmadığıma göre, yapabileceğim bir şey yok. Hem tercihim demiş, zorunlu dememiş.
rohatbaba123 Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Ekim 2020 Mesajlar 6.524 Çözümler 8 28 Şubat 2021 #12 Serbarut dedi: Neden böyle düşünüyorsunuz? Genişletmek için tıkla... CPS'si kalitesiz, tuşları kafasına göre basıyor ya da basmıyor, malzeme kalitesi ve hissiyatı kötü, Switch'leri çakmanın da çakması. Samotne Ciasteczka dedi: Bu bütçeye Red Switch kalmadı. Ben de GameNote çalışanı olmadığıma göre, yapabileceğim bir şey yok. Hem tercihim demiş, zorunlu dememiş. Genişletmek için tıkla... Kumara var misssssss gibi.
Serbarut dedi: Neden böyle düşünüyorsunuz? Genişletmek için tıkla... CPS'si kalitesiz, tuşları kafasına göre basıyor ya da basmıyor, malzeme kalitesi ve hissiyatı kötü, Switch'leri çakmanın da çakması. Samotne Ciasteczka dedi: Bu bütçeye Red Switch kalmadı. Ben de GameNote çalışanı olmadığıma göre, yapabileceğim bir şey yok. Hem tercihim demiş, zorunlu dememiş. Genişletmek için tıkla... Kumara var misssssss gibi.
S Samotne Ciasteczka Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Temmuz 2016 Mesajlar 22.747 Makaleler 10 Çözümler 94 28 Şubat 2021 #13 rohatbaba123 dedi: Kumara var mis gibi. Genişletmek için tıkla... Biz de biliyoruz var, ama gerçekten yok işte.
rohatbaba123 dedi: Kumara var mis gibi. Genişletmek için tıkla... Biz de biliyoruz var, ama gerçekten yok işte.
Samet Ozyurek Decapat Katılım 28 Şubat 2021 Mesajlar 39 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Şubat 2021 #14 rohatbaba123 dedi: Cps'si kalitesiz, tuşları kafasına göre basıyor ya da basmıyor, malzeme kalitesi ve hissiyatı kötü, Switch'leri çakmanın da çakması. Kumara var misssssss gibi. Genişletmek için tıkla...
rohatbaba123 dedi: Cps'si kalitesiz, tuşları kafasına göre basıyor ya da basmıyor, malzeme kalitesi ve hissiyatı kötü, Switch'leri çakmanın da çakması. Kumara var misssssss gibi. Genişletmek için tıkla...
lz8 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Ağustos 2020 Mesajlar 1.159 Çözümler 1 28 Şubat 2021 #15 Hocam red switch gamepower calypso var veya razer cynosa lite membran.
rohatbaba123 Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Ekim 2020 Mesajlar 6.524 Çözümler 8 28 Şubat 2021 #16 Samotne Ciasteczka dedi: Eki Görüntüle 900203 Biz de biliyoruz var, ama gerçekten yok işte. Genişletmek için tıkla... Keşke önce stokları kontrol etseymişim.
Samotne Ciasteczka dedi: Eki Görüntüle 900203 Biz de biliyoruz var, ama gerçekten yok işte. Genişletmek için tıkla... Keşke önce stokları kontrol etseymişim.
Samet Ozyurek Decapat Katılım 28 Şubat 2021 Mesajlar 39 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Şubat 2021 #17 Samotne Ciasteczka dedi: Eki Görüntüle 900203 Biz de biliyoruz var, ama gerçekten yok işte. Genişletmek için tıkla... Mekanik olmasa da olur misal MSI GK 30 var nasıl bilmiyorum ama.
Samotne Ciasteczka dedi: Eki Görüntüle 900203 Biz de biliyoruz var, ama gerçekten yok işte. Genişletmek için tıkla... Mekanik olmasa da olur misal MSI GK 30 var nasıl bilmiyorum ama.
S Samotne Ciasteczka Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Temmuz 2016 Mesajlar 22.747 Makaleler 10 Çözümler 94 28 Şubat 2021 #18 lz8 dedi: Hocam Red switch Gamepower Calypso var. Genişletmek için tıkla... Malzeme kalitesi pek iyi değil. Ek olarak garantisini bilmiyoruz. Samet Ozyurek dedi: Mekanik olmasa da olur misal MSI GK 30 var nasıl bilmiyorum ama. Genişletmek için tıkla... GK30 güzel, düşünebilirsin. Alternatif; Redragon K512 Shiva RGB TR Q Membrane Mekanik Hisli Kablolu Gaming Klavye - incehesap.com Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al! www.incehesap.com
lz8 dedi: Hocam Red switch Gamepower Calypso var. Genişletmek için tıkla... Malzeme kalitesi pek iyi değil. Ek olarak garantisini bilmiyoruz. Samet Ozyurek dedi: Mekanik olmasa da olur misal MSI GK 30 var nasıl bilmiyorum ama. Genişletmek için tıkla... GK30 güzel, düşünebilirsin. Alternatif; Redragon K512 Shiva RGB TR Q Membrane Mekanik Hisli Kablolu Gaming Klavye - incehesap.com Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al! www.incehesap.com
MehmedTahaHamza Femtopat Katılım 4 Ocak 2021 Mesajlar 67 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Şubat 2021 #19 rohatbaba123 dedi: Redragon K552 Kumara Rainbow Blue Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe En ucuz Redragon K552 Kumara Rainbow Blue Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi fiyatlarını Akakçe ile takip et! Redragon K552 Kumara Rainbow Blue Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi özelliklerini incele, fırsatları kaçırma! www.akakce.com Genişletmek için tıkla... En iyisi bu bence önerilenlerden.
rohatbaba123 dedi: Redragon K552 Kumara Rainbow Blue Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe En ucuz Redragon K552 Kumara Rainbow Blue Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi fiyatlarını Akakçe ile takip et! Redragon K552 Kumara Rainbow Blue Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi özelliklerini incele, fırsatları kaçırma! www.akakce.com Genişletmek için tıkla... En iyisi bu bence önerilenlerden.
lz8 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Ağustos 2020 Mesajlar 1.159 Çözümler 1 28 Şubat 2021 #20 Bu fiyata kısaca iyi bir mekanik klavye yok.Hyperx alloy core veya razer cynosa lite var.(Redragon kumara hariç.)
Bu fiyata kısaca iyi bir mekanik klavye yok.Hyperx alloy core veya razer cynosa lite var.(Redragon kumara hariç.)