350TL'ye kadar mouse önerisi

Bütçe
350
Hocam arkadaşın attığı mouse 2 yıl öncesine kadar sadece 90 TL zamlanmış, bende de var aynı mouse hem yerli marka ek vergilendirme yok, hem de kaliteli. 2 yıldır tek bir sorununu göremedim farenin, ayrıca kendi yazılımı da var.
Ben zaten kullanmadığım bir ürünü kötülemem. Kullandım ve memnun kaldığım için arkadaşa tavsiye ediyorum. Bunda büyütülecek ne var anlamadım bir arkadaş'da üstte yazmış. Kullanmanız o fareyi iyi yapmıyor demiş. Ben zaten öyle bir şey mi söyledim? Ayrıca 'bütçede en iyi bu var' demen'de senin gözlerinin problemli olduğunun bir kanıtıdır. Kaos yaratmak için kaos yaratma.
Bütçe de en iyi bu var, yani "aham şaham" derken neyi kast ettiniz?
Attığınızdan her türlü daha iyi, kullanmanız o fareyi iyi yapmıyor, bende 1.5 yıl A101'in sattığı 13 TL'lik fareyi kullandım.

Sensörü-malzeme kalitesi vb. kötü bu ürünlerin, claws almasını öneririm.

Hocam biliyorum bende clawsın linkini de attım ama bende şu an Polosmart marka bir mouse kullanıyorum DPI ayarı mevcut makro tuşları mevcut kablosu örgü kablo 50 TL'ye almıştım 3 ya da 4 yıl önce normal kullanımda yetiyor elbette rekabetçi oyun oynanmaz.

Hocam biliyorum bende clawsın linkini de attım ama bende şu an Polosmart marka bir mouse kullanıyorum DPI ayarı mevcut makro tuşları mevcut kablosu örgü kablo 50 TL'ye almıştım 3 ya da 4 yıl önce normal kullanımda yetiyor elbette rekabetçi oyun oynanmaz.
yani 200 tl o farelere vermek parayı çöpe atmak gibi olur ama

Piranha benım bildigim kadariyla iyi degil hocam teşekkür ederım.

Hocam o zaman hiç düşünmeden bu mouse almanızı öneriyorum kuponda çıkabilir ve papel adında bir elektronik para kuruluşu var Papara gibi papel hesabı açıp sanal veya fiziksel kart ile Hepsiburada alışveriş yapar iseniz %15 cashback yani para iadesi veriyor kupon çıkmasa bile papel aracılığı ile alışveriş yapar iseniz 340 TL'ye geliyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı