350TL'ye PSU ve Ekran Kartı Tavsiyesi

Yaptığınız davranışı hiç tutmadım ben geçici sistem topluyorum uzun süreli değil en ucuza en kalite en stabil bileşenleri arıyorum siz sistemi boğucak olan HD7770 diyorsunuz. Neyse ki başka forumlardan yardım aldım. 
Aslında GTX 750 alınırsa PSU gerekmeyebilir.

Ya dalga geçiyorsunuz dimi AMD işlemciye GTX 750 ekran kartı mı önerilir lütfen az dikkatli olalım bilmiyorsak yorum yapmayalım.
AMD ile Ati ekran kartlarının daha stabil ve daha performanslı olduğunu bilmiyor musunuz ?

Ahahahahaha, buna çok güldüm işte. Hangi bakkal forum söyledi AMD ile ATi'nin daha çok performans verdiğini? Herhalde ekran kartının gözleri var, ATi işlemciyi görünce aaa sende daha performanslı ve stabil mi çalışayım demiş. Git diğer bakkal forumlardan biraz daha öneri al.

Bunu diğer ki forumlardan değil tecrübe ettiği mi paylaştım. diğer ki forum ise orda işlemcimi boğumayacak seçenekler sundular onu diyorum.

O zaman sen AMD işlemciye ATİ tavsiye eden forumunda takıl.

GTX 750 düşük güç tüketen iyi bir kart. 
Ayrıca artık ATİ mi kaldı?

Al kardeşim. Hem 80 plus hem de 775 W. Her türlü işini görür. TOUGHPOWER XT 80PLUS 775W MODÜLER GÜÇ KAYNAĞI - Güç Kaynakları ve Bilgisayar Power Modelleri - Vatan Bilgisayar

Kardeş bence sistemi yeniden kurmayı düşün çünkü işlemcin çok fazla darboğaz olur o ekran kartında, tam verim alamazsın hiç bir zaman...

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu arada tutum derken benimi kastettin arkadaşım anlamış değilim. Eğer beni kastettiysen gerçekten üzülürüm ben senin işini çözmek adına bir şeyler paylaşmaya çalıştım. Orada benim lafım sana değil diğer arkadaşa idi. Tavsiye isteyen tavsiye verenden daha tecrübeli çıktı demiş bir arkadaşımız. Ben 15 senedir kendi pc'mi kendim topluyorum. Ve az çok bir bilgi birikimim var. Bize bu bilgiler gökten inmedi herhalde araştırdık öğrendik. Bu konuda ulema olduğumu da savunmuyorum kimseye. Nacizane fikrimi aktarıyorum. Ayrıca bazı arkadaşların yaptığı gibi de kimseyi yadırgamıyor yada aşağılamıyorum. Burada bulunma sebebimiz bilgi yarıştırmak değil. Teknoloji hakkında bilgilerimizi paylaşarak bu bilgileri geliştirmek ve yardım isteyen arkadaşlarla paylaşmak. Ama aramızda bunu anlayamamış arkadaşların olduğunu görmek gerçekten beni üzüyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…