350W PSU için ekran kartı önerisi

Yakın zamanda bir APU sistem topladım fakat alırken PSU'nun kaç W olduğuna dikkat etmedim. 350W olduğunu öğrendiğimde hayal kırıklığına uğradım.

Sizce 350W PSU ile hangi ekran kartlarını kullanabilirim? Sistem özelliklerim fotoğrafta mevcut.

Ekran Alıntısı.PNG

Yakın zamanda bir APU sistem topladım fakat alırken PSU'nun kaç W olduğuna dikkat etmedim. 350W olduğunu öğrendiğimde hayal kırıklığına uğradım.

Sizce 350W PSU ile hangi ekran kartlarını kullanabilirim? Sistem özelliklerim fotoğrafta mevcut.

Eki Görüntüle 2309485
270W verimliliği olduğunu düşünürsek GTX 1660 falan kullanılabilir.

Bence biraz daha bütçe koy 5600gt gibi bir işlemciye gtx serisi ayıp olur.
5600g'nin işlemci performansı 5500 ile aynı çok aman aman bir işlemci değil. O PSU'da en mantıklı alınabilecek ekran kartlarından biri 1660.
Peki ana kartımın GDDR5 ya da GDDR6 olduğunu nasıl anlayabilirim?
Ekran kartım: Colorful-Product-BATTLE-AX A520M-K M.2 V14
GDDR anakarttan bağımsız istediğin karta takarsın.

3 sene önce güya 550 watt ve 80+ sertifikalı olan Gamebooster marka bir güç kaynağıyla GTX 1650 Super'de bile resetlenme sorunları yaşıyordum. Güvenilir bir güç kaynağına geçer geçmez resetlenmeler bitmişti. Mevcut güç kaynağınızı değiştirmeden sisteminize ekran kartı takmanızı önermem. 75 wattlık bir ekran kartı taksanız bile güç kaynağınız sürekli yüksek yüzdeli kullanımlarda olacak ve o marka ne kadar stabil kalabilir büyük bir soru işareti.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı