3560 TL'ye Asus ROG Strix RX Vega 64 OC alınır mı?

Makaleler
5
Yer
Sancaktepe/İstanbul
Daha fazla  
Meslek
Fotoğrafçı
ASUS ROG STRIX RXVEGA64 OC 8GB ekran kartı Vatan Bilgisayar satış fiyatı 3.567,47 TL.
Fiyatı şu zaman için çok uygun geliyor. Fiyatlar yüzünden almamak için kendimi zor tutuyorum.
FreeSync monitör ile çok iyi ikili olacağını düşünüyorum.

Ancak yeni kartların çıkış tarihleri kesinleşti gibi. Eylül ilk haftası ile Ekim son haftası aralığında kartlar satışa açılacak verilen bilgilere göre. Marka soğutmalı olanlar bir ay gecikmeli çıkabilir.
Bu sebepten kaynaklı şu an almak istemiyorum açıkçası güncel bir kart almak için. Bütçem GTX 1180 modelini alacak kadar var.

Dünden beri laptop cihazımın bozulması yüzünden onu da kullanamıyorum.

Belki konu içerisinde belirttiğim sebepden ben almayacağım büyük bir olasılıkla ancak Vega sistem toplamak isteyenler için fırsat olabilir.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu kart üzerinde tecrübesi olanların yorumu çok önemli olacak.
@semihozel22
Dediğin gibi nvidia kartlara göre ısı farkı insanı düşündürüyor.

İnternet üzerinde araştırdım biraz ısınan bir kart olmadığını söylüyorlar genelde. Tükettiği güç sonucu normal karşılıyor olabilirler.

@Kerem Taner
Önerdiğin link üzerindeki ürün kutusuz. Bu ürünü bir kişinin daha önerdiğini görmüştüm. Sen olabilirsin yine o kişi. Buna dikkat edelim.
Nanokatolog üzerinde kutulu olarak açılmayan ürün mevcut.
Bende öyle düşüyorum aslında.
Nvidia üzerinden bütçe yettiği için 1080 Ti aldım ve coil whine sorunu yüzünden iade ettim. Çok bekledim yenisini almak için ancak artık yeni serinin gelmesi yakın bu sebeple nvidia bir ekran kartı almak istemiyorum.
Asus ROG Strix 1080 OC modeli çok iyi bir model örnek vermek gerekirse 1080 modeller arasından.

Konunun açılma sebebi genel olarak FreeSync ile Vega 64 sistem için bir fırsat olabileceği için açıldı.
Vega 64 ile FreeSync toplamak için bekleyen arkadaşlar olduğunu bildiğim için onlarada faydalı olabilir.

Konu içinde belirttiğim gibi benim almam çok düşük bir ihtimal.

Bu kart üzerinde tecrübesi olanların yorumu çok önemli olacak.
@semihozel22
Dediğin gibi nvidia kartlara göre ısı farkı insanı düşündürüyor.

İnternet üzerinde araştırdım biraz ısınan bir kart olmadığını söylüyorlar genelde. Tükettiği güç sonucu normal karşılıyor olabilirler.

@Kerem Taner
Önerdiğin link üzerindeki ürün kutusuz. Bu ürünü bir kişinin daha önerdiğini görmüştüm. Sen olabilirsin yine o kişi. Buna dikkat edelim.
Nanokatolog üzerinde kutulu olarak açılmayan ürün mevcut.
Bende öyle düşüyorum aslında.
Nvidia üzerinden bütçe yettiği için 1080 Ti aldım ve coil whine sorunu yüzünden iade ettim. Çok bekledim yenisini almak için ancak artık yeni serinin gelmesi yakın bu sebeple nvidia bir ekran kartı almak istemiyorum.
Asus ROG Strix 1080 OC modeli çok iyi bir model örnek vermek gerekirse 1080 modeller arasından.

Konunun açılma sebebi genel olarak FreeSync ile Vega 64 sistem için bir fırsat olabileceği için açıldı.
Vega 64 ile FreeSync toplamak için bekleyen arkadaşlar olduğunu bildiğim için onlarada faydalı olabilir.

Konu içinde belirttiğim gibi benim almam çok düşük bir ihtimal.
Üzgünüm BULK yazısını görmemişim. Buyrun almak isterseniz kutulu ürün bence yeni seriyi bekleyin.
GALAX GeForce GTX 1080 8GB Ekran Kartı 80NSJ6DHL4EK - Nanokatalog

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı