ASUS ROG STRIX Vega 64 sistem önerisi

Bütçenizi zorlayabilir misiniz? Zorlarsanız R5 5600X yerine 5900X çok büyük fark yaratacaktır.

Görüntü ve kalite;
Fiyat Performans;

PSU olarak stoklar olsa XPG Core Reactor 750W önerecektim fakat sadece 650W kalmış, 750W olan 650W ile aynı fiyatta idi eskiden, 650W'ı öneresim gelmedi.

Maalesef hocam elinize sağlık öncellikle anakart Z490 almış Intel işlemci istiyordu i7 10700K önerdim.

Bütçenizi zorlayabilir misiniz? Zorlarsanız R5 5600X yerine 5900X çok büyük fark yaratacaktır.

Görüntü ve kalite;
Fiyat Performans;

PSU olarak stoklar olsa XPG Core Reactor 750W önerecektim fakat sadece 650W kalmış, 750W olan 650W ile aynı fiyatta idi eskiden, 650W'ı öneresim gelmedi.

4000D için sıvı soğutma almayacaksanız harici olarak fan almanızı öneririm, fan almam derseniz bu kasa daha mantıklı.

teşekkür ederim ama anakartım intel ryzen alamam

Ben nedense sadece "Ekran kartım var bunun için sistem toplayın" kısmını gördüm, anakartı sonradan mı yazdınız konuya?

Bu arada anakartı iade etme imkanınız varsa iade edip R9 5900X seçmek çok daha mantıklı olacaktır.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı