Arkadaşlar adreste bırakmış olduğum sisteme belirtilen fiyat değer mi?
Ayrıca birçok oyunda yeterli FPS elde edebilir miyim?
İleride ekran kartını yükseltmek istesem bu sistem buna izin verir mı?
Sistem fiyatına kesinlikle değer. Eğer işlemciyi R5 2600 olarak seçerseniz çok daha iyi olacaktır. Ekran kartı yükseltmesinde pek bir sıkıntı yaşamazsınız. Yanlış bilmiyorsam R5 2600, RTX 2080'i bile besliyor.
Sistem fiyatına kesinlikle değer. Eğer işlemciyi R5 2600 olarak seçerseniz çok daha iyi olacaktır. Ekran kartı yükseltmesinde pek bir sıkıntı yaşamazsınız. Yanlış bilmiyorsam R5 2600, RTX 2080'i bile besliyor.
Bende aynı sistemin siparişini verdim ancak bütçeme monitörde dahil olduğu için işlemciyi 2300x seçtim. Bence fiyatına göre gayet iyi bir ürün eğer 1-2 hafta beklemek istemiyorsan arayıp montaj yapmadan yollamalarını iste yoksa gönderim tarihleri biraz uzayabiliyor.
Arkadaşlar adreste bırakmış olduğum sisteme belirtilen fiyat değer mi?
Ayrıca birçok oyunda yeterli FPS elde edebilir miyim?
İleride ekran kartını yükseltmek istesem bu sistem buna izin verir mı?
Belirtilen sitede kartıma taksit seçeneği bulamadım bu sistemi ryzen 5 2600x , 2x8 ram ile 4800 TL tuttu bu sitede farklı bir sitede bu paraya toplayabilen var mı acaba ?
Belirtilen sitede kartıma taksit seçeneği bulamadım bu sistemi ryzen 5 2600x , 2x8 ram ile 4800 TL tuttu bu sitede farklı bir sitede bu paraya toplayabilen var mı acaba ?