3575 TL'ye Ryzen 5 2500X ve RX 570 hazır sistem alınır mı?

• Konuyu başlatan Mubed
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 18
  • Görüntüleme 2.006
Sistem fiyatına kesinlikle değer. Eğer işlemciyi R5 2600 olarak seçerseniz çok daha iyi olacaktır. Ekran kartı yükseltmesinde pek bir sıkıntı yaşamazsınız. Yanlış bilmiyorsam R5 2600, RTX 2080'i bile besliyor.

Sistem fiyatına kesinlikle değer. Eğer işlemciyi R5 2600 olarak seçerseniz çok daha iyi olacaktır. Ekran kartı yükseltmesinde pek bir sıkıntı yaşamazsınız. Yanlış bilmiyorsam R5 2600, RTX 2080'i bile besliyor.
Peki teşekkür ediyorum , bir sorum daha vardı acaba PUBG gibi FPS oyunlarında yeterli performans elde edebilir miyim bununla.

2500x oyun için daha iyi ve bu arada 2600 en fazla rtx 2070'i kaldırır.
Peki teşekkür ediyorum , bir sorum daha vardı acaba PUBG gibi FPS oyunlarında yeterli performans elde edebilir miyim bununla.
Evet.

Bende aynı sistemin siparişini verdim ancak bütçeme monitörde dahil olduğu için işlemciyi 2300x seçtim. Bence fiyatına göre gayet iyi bir ürün eğer 1-2 hafta beklemek istemiyorsan arayıp montaj yapmadan yollamalarını iste yoksa gönderim tarihleri biraz uzayabiliyor.

Belirtilen sitede kartıma taksit seçeneği bulamadım bu sistemi ryzen 5 2600x , 2x8 ram ile 4800 TL tuttu bu sitede farklı bir sitede bu paraya toplayabilen var mı acaba ?

Belirtilen sitede kartıma taksit seçeneği bulamadım bu sistemi ryzen 5 2600x , 2x8 ram ile 4800 TL tuttu bu sitede farklı bir sitede bu paraya toplayabilen var mı acaba ?
Aynı parçalarla 4800 TL'ye toplamak bu zamanda imkansız gibi bir şey. Zaten sistem kampanyalı.

1TB HDD, 2X8 RAM ve ekran kartını da RX 590 +nitro yaptım.
5.081 tuttu.
Böylesi çok daha iyi. Dimi?
Hazır sisteme göre daha iyi bir performans alacaksınızdır. Eğer bütçeniz varsa yapılabilir bir yükseltme.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı