3580TL'ye Sistem Tavsiyesi

Valla HAF 912 bak vatanda hafta sonu indirimiyle ucuza geliyor. Ben bu pazar aldım HAF 912 Advanced. Memnunum kasamdan. Ama haberin olsun gelecekte OC düşünürsen kasa fanları yetmeyebilir. Onun dışında HAF 912 Advanced'i öneririm çünkü SS 3.0 portları önündeki kolaylık sağlıyor. Bide benim hatama düşme ben işlemci soğutucuyu atlamışım. Stok fanı i7 4770K'da 45-60 derece arası. Gerçi bugün Hyper TX3 Evo aldım 50-60 dereceye çıktı. :D Yardımcı olurlarsa bende sevinirim. :D

O zaman oraya cevap yaz.

Ben 17 yaşında bir lise öğrencisiyim ve her şeyi bilebileceğimi iddia etmiyorum. O an yanlış yapmışımdır. "Kardeşim düzelt, hatan var." yerine insanı aşağılıyorsun kardeşim.

Ben o söylediğin mesajı, hatası olan arkadaşlara yazardım. Senin hatan Technopat Sosyal'in kurallarını eleştirip, yanlış bilgilendirme yaptığın halde kendini üste çıkarman ve haklı görmen. Bu yüzden kendi bildiğini okumaya devam edeceğin için hiçbir zaman seni uyarmayacağım, direk rapor edeceğim. İyi sosyaller.

Son düzenleyen: Moderatör:
Tamam beyler kavga yok ya :D

Recep abi eğer görüyorsan senden de bir tavsiye istiyorum. :) Limit en fazla 3600 lira ve Corsair 400r alamıyorum maalesef, bu kasada güzel. Birde GTA V için PC Toplama Rehberinde bilgisayarın içinde kablolar vardı. O kablolar her kasadan çıkar mı acaba? İlk defa kendim toplayacağım da. :)

Tabiki de, indirimde 300 küsüre iniyor. Bir diğer avantajı da uygun ve kullanışlı olması. :)

780Ti'ye bence hiç gerek yok, 5 10 fps için. Ha ileride yararı tabi ki olacaktır. Fakat topladığım sistem ile topladığınız sistem neredeyse aynı sayılır. :D Bir dengesizlik yok diye düşünüyorum ben.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı