35k bütçe ile hazır sistem önerisi

RAM ve soğutucu dışında yükseltme yaptım. 1 aya 2x16 RAM ve kule tipi soğutucu yükseltmesi yapacağım. Özelleştirmelerde mantıklı bir seçenek yoktu.

RAM'leri değiştirin kesinlikle, Micro-stutter yaşamanız muhtemel, aynı özelliklere sahip, Tebilon'dan alınmış o sistemde Micro stutter yaşandı, bayağı da viral olduydu hatta.

Hocam ekran kartını Gigabyte B650M S2H seçtim. Kasayı Vento VG10F yaptım ayrıyeten SSD'yi WD Green SN3000 yaptım. Ben RAM soğutucu ve SSD takviyesi düşünüyorum ileri zamanlar için. İlk alındığında parçalar değişene kadar da işinizi görür ona göre planlamasını yapabilirsiniz.

Micro stutter nedir hocam ilk defa duydum.

Berbat bir şey hocam, oyun oynayayım dersin oynamaktan soğursun. Oyunda aksiyonda fareyi hızlıca çevirdiğini düşün, her çevirdiğinde milisaniyelik kasma oluyor, sanki düzenli aralıklarla throttle yiyorsun gibi düşün. Oyun oynamaktan soğutuyor adamı.

Berbat bir şey hocam, oyun oynayayım dersin oynamaktan soğursun. Oyunda aksiyonda fareyi hızlıca çevirdiğini düşün, her çevirdiğinde milisaniyelik kasma oluyor, sanki düzenli aralıklarla throttle yiyorsun gibi düşün. Oyun oynamaktan soğutuyor adamı.

Hocam peki zamanla olan bir sıkıntı mı yoksa kronik bir sıkıntı mı? Bu RAM'de hep oluyor mu? RAM'i bir süre de olsa kullanacağım o süreyi berbat etmesini istemem.

Hocam peki zamanla olan bir sıkıntı mı yoksa kronik bir sıkıntı mı? Bu RAM'de hep oluyor mu? RAM'i bir süre de olsa kullanacağım o süreyi berbat etmesini istemem.

Sorun 9060XT ve 5600MHz RAM'lerden oluyor, 6000 MHz RAM ile sorun çözülüyor. Google'a yazın 9060XT Micro stutter sorunu diye, görürsünüz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı