15 tatilde setup kuracağım fakat dizüstü mü mantıklı yoksa kasa mı bilemedim. Diz üstünden bıktım diyebilirim fakat eminde değilim.
Hocam bu aslında ne amacla veya nasıl kullanacağınıza bağlı gezen gezerken bilgisayarı yanında götüren biriyseniz zaten en iyi seçenek laptop ama laptop alıp o masadan kaldırmayacaksanız bence çok saçma çünkü masaüstü bu tarz konularda çok avantajlı performans olarak daha iyi uzun ömürlü ama tabii dediğim gibi ikisinin de ayrı kullanım alanları ve avantajları var laptop alırsın eğer yazılım ile ilgileniyorsan senin için rahat olur veya okulda kullanmak için kütüphanede kullanmak için laptop çok daha mantıklı.
Kullanımınıza göre değişir hocam hatta donanım bile farklılık gösterir; eğer öğrenciyseniz, kütüphane kütüphane dolaşıyorsanız dizüstü daha iyi bir seçenektir ama genelde evde vakit geçiren biriyseniz masaüstü sizi daha çok memnun edecektir, önerim ise aynı fiyat bandına daha yüksek donanım sağlayan dizüstüler olacaktır bakımını aksatmazsanız sizi ömür boyu götürür.15 tatilde setup kuracağım fakat dizüstü mü mantıklı yoksa kasa mı bilemedim. Diz üstünden bıktım diyebilirim fakat eminde değilim.
Pek bilgim yok ancak galiba masaüstü daha ucuza geliyor sistem olarak.
Evet hocam masaüstü daha ucuz ama sıra ekipmanlara gelince fiyatları uçuyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.