NiqhTmaRe Megapat Zamanın Tanığı Katılım 9 Mayıs 2017 Mesajlar 1.526 Çözümler 16 Yer Trabzon Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Resim Öğretmenliği 4 Ağustos 2022 #1 Çalışmamı sizlere sunmak istedim. Umarım beğenirsiniz. Daha önceki çalışmama şuradan ulaşabilirsiniz. 50x70 Karakalem Portre Çalışması Son düzenleme: 5 Ağustos 2022
Çalışmamı sizlere sunmak istedim. Umarım beğenirsiniz. Daha önceki çalışmama şuradan ulaşabilirsiniz. 50x70 Karakalem Portre Çalışması
Konyalı Bilgisiyarcı Centipat Katılım 15 Haziran 2022 Mesajlar 2.557 Çözümler 1 Yer Konya 4 Ağustos 2022 #2 NiqhTmaRe dedi: Çalışmamı sizlere sunmak istedim. Umarım beğenirsiniz. Eki Görüntüle 1474787 Genişletmek için tıkla... Hocam bunu siz mi çizdiniz ilk başta fotoğraf sandım çok iyi çiziyorsunuz başarılarınızın devamı dileğiyle
NiqhTmaRe dedi: Çalışmamı sizlere sunmak istedim. Umarım beğenirsiniz. Eki Görüntüle 1474787 Genişletmek için tıkla... Hocam bunu siz mi çizdiniz ilk başta fotoğraf sandım çok iyi çiziyorsunuz başarılarınızın devamı dileğiyle
Veli1026 Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Mayıs 2019 Mesajlar 5.176 Makaleler 2 Çözümler 126 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ağustos 2022 #3 Beni de çizer misiniz? Fiyat konuşabiliriz hatta. O derece güzel, harika!
NiqhTmaRe Megapat Zamanın Tanığı Katılım 9 Mayıs 2017 Mesajlar 1.526 Çözümler 16 Yer Trabzon Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Resim Öğretmenliği 5 Ağustos 2022 #4 Konyalı Bilgisiyarcı dedi: Hocam bunu siz mi çizdiniz ilk başta fotoğraf sandım çok iyi çiziyorsunuz başarılarınızın devamı dileğiyle Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim dostum. Elbette ben çiziyorum. Resim-İş Öğretmenliği bölümü mezunuyum. Veli1026 dedi: Beni de çizer misiniz? Fiyat konuşabiliriz hatta. O derece güzel, harika! Genişletmek için tıkla... Güzel yorumun için teşekkür ederim. Ama şuan böyle bir yük altına girmek istemiyorum fiyat karşılığı olsa bile.
Konyalı Bilgisiyarcı dedi: Hocam bunu siz mi çizdiniz ilk başta fotoğraf sandım çok iyi çiziyorsunuz başarılarınızın devamı dileğiyle Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim dostum. Elbette ben çiziyorum. Resim-İş Öğretmenliği bölümü mezunuyum. Veli1026 dedi: Beni de çizer misiniz? Fiyat konuşabiliriz hatta. O derece güzel, harika! Genişletmek için tıkla... Güzel yorumun için teşekkür ederim. Ama şuan böyle bir yük altına girmek istemiyorum fiyat karşılığı olsa bile.
4 41326 Kilopat Katılım 28 Aralık 2014 Mesajlar 1.704 Çözümler 12 5 Ağustos 2022 #5 Hocam süper çiziyorsunuz, elinize sağlık. Böyle çizim yapabilmeyi çok isterdim, kendimce çizgi roman çizme hayalim vardı.
Hocam süper çiziyorsunuz, elinize sağlık. Böyle çizim yapabilmeyi çok isterdim, kendimce çizgi roman çizme hayalim vardı.
When Hectopat Katılım 19 Ocak 2022 Mesajlar 291 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ağustos 2022 #6 Elinize sağlık, harika olmuş.
NiqhTmaRe Megapat Zamanın Tanığı Katılım 9 Mayıs 2017 Mesajlar 1.526 Çözümler 16 Yer Trabzon Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Resim Öğretmenliği 5 Ağustos 2022 #7 41326 dedi: Hocam süper çiziyorsunuz, elinize sağlık. Böyle çizim yapabilmeyi çok isterdim, kendimce çizgi roman çizme hayalim vardı. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim. Neden "vardı" kelimesini kullandın onu anlamadım. Bir şeyler için geç değil. İstediğin sürece yapabilirsin. Eğer zevk alıyorsan, hoşuna gidiyorsa bırakma derim. When dedi: Elinize sağlık, harika olmuş. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler dostum.
41326 dedi: Hocam süper çiziyorsunuz, elinize sağlık. Böyle çizim yapabilmeyi çok isterdim, kendimce çizgi roman çizme hayalim vardı. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim. Neden "vardı" kelimesini kullandın onu anlamadım. Bir şeyler için geç değil. İstediğin sürece yapabilirsin. Eğer zevk alıyorsan, hoşuna gidiyorsa bırakma derim. When dedi: Elinize sağlık, harika olmuş. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler dostum.
Hipotermiya Femtopat Katılım 7 Şubat 2022 Mesajlar 25 Daha fazla Cinsiyet Diğer Meslek Çizer/Yazar 5 Ağustos 2022 #8 bakarak mi yaptin?
NiqhTmaRe Megapat Zamanın Tanığı Katılım 9 Mayıs 2017 Mesajlar 1.526 Çözümler 16 Yer Trabzon Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Resim Öğretmenliği 10 Ağustos 2022 #9 Hipotermiya dedi: bakarak mi yaptin? Genişletmek için tıkla... Nasıl yani anlayamadım. Bakmadan yapılabiliyor mu sorunuza tam anlam veremedim hocam.
Hipotermiya dedi: bakarak mi yaptin? Genişletmek için tıkla... Nasıl yani anlayamadım. Bakmadan yapılabiliyor mu sorunuza tam anlam veremedim hocam.
Mert Can Urcan Terapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 7 Ocak 2013 Mesajlar 8.748 Çözümler 133 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Endustri Urunleri Tasarimi / Stratejik Tasarim 10 Ağustos 2022 #10 Fotoğraftan kağıda gölgeler harika. Bebek olduğu için poğaça gibi yüzü var tabi gölgeleyecek nokta yok çok şirin geldi. Yerim bunu ben. Kulak ve giysi detayları azaltılabilir görsel estetiği destekleme açısından, yüz temiz ya.
Fotoğraftan kağıda gölgeler harika. Bebek olduğu için poğaça gibi yüzü var tabi gölgeleyecek nokta yok çok şirin geldi. Yerim bunu ben. Kulak ve giysi detayları azaltılabilir görsel estetiği destekleme açısından, yüz temiz ya.