Jiltim
Kilopat
- Makaleler
- 1
Hayır. Bitmesine 1 gün kala iptal edebilirsiniz.
İptal ettikten sonra aldığım ürüne bir sorun olmaz değil mi?
Hayır. Bitmesine 1 gün kala iptal edebilirsiniz.
Ryzen 5 7500F nesi zayıf? Hangi sistemi alacaksınız?Bu sistem ne kadar süre götürür birde işlemci çok zayıf değil mi
Ryzen 5 7500F nesi zayıf? Hangi sistemi alacaksınız?
hocam bu sistemleri ben de beğendim fakat palit ekran kartı kullanıyorlar sorun yaşamaktan korkuyorum.Bugün içinde alın kaçırmayın sakın. Vade farksız 10 taksit var.
Hiçbir sorun yaşamazsın. Kafan rahat olsun.hocam bu sistemleri ben de beğendim fakat palit ekran kartı kullanıyorlar sorun yaşamaktan korkuyorum.
Bu ssteki de güzel ama ddr 4 olması kafamı karıştırdı ne kadar etkiler. En azından 3 taksiti var.
öyle diyosan akşamki incehesap indirimlerini bekleyip bişey çıkmazsa attığın rtxli olanı alırımHiçbir sorun yaşamazsın. Kafan rahat olsun.
Ryzen 5 7500F nesi zayıf? Hangi sistemi alacaksınız?
Bütçe varsa 9060 XT.5060'lı sistemimi alayım RX 9060 XT sistemi mi alayım.
Orası vade farksız 3 taksit yapıyor sadece. Vade farksız 10 taksit ile birlikte bütçen ne olur?öyle diyosan akşamki incehesap indirimlerini bekleyip bişey çıkmazsa attığın rtxli olanı alırım
Bütçe var uzun ömürlük açısından hangisi iyi olurBütçe varsa 9060 XT.
Orası vade farksız 3 taksit yapıyor sadece. Vade farksız 10 taksit ile birlikte bütçen ne olur?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.