36 ay taksitle oyun alınır mı?

Makaleler
10
Yer
Kenya
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Ryzen 5 2600
B450M S2H V2
Apacer 8GB 3000MHz
XFX RX 570 4GB
Corsair Spec Delta RGB
Corsair VS550 (Beyaz etiketli)
Meslek
Öğrenci
Biliyorsunuz artık PS oyunları 500 TL'den başlıyor. Örneğin 600 liralık bir oyun için konuşursak, 36 ay taksit yapma imkanlarımız oluyor mu? Yahut kaç aya kadar taksit yaptırabiliyoruz. 600/12 desek aylık 50 TL ediyor aslında fazla bir fiyat değil ama tek bir oyun. Mesela ben 3 tane oyun alsam 36 ay taksitle, her ay benden 50 TL çıkacak ve her sene 1 tane oyunu haftada 8'er dakika şartıyla oynayabileceğim. Yani günlük 1 dakika oyuna denk geliyor. Haftada 8 dakika oyun az demeyin idare edeceğiz artık. Sonuçta her ay 1 oyuna 600 TL bayılacak para yok. Başka çözüm de yok.

Mantıksız geliyor açıkçası. Haftalık 8 dakika oyun demişsiniz. Oyunların en az 15 saat olduğu bir dönemdeyiz. Günlük 1dk falan aşırı zor bir iş. RPG oyun oynasanız oyun oynayıp envantere baksanız o süre bitecek zaten değmez.

Arkadaşlar konuyu bir arkadaşım açtırdı ama cidden durum böyle. Düşünüyorum ama çözüm bulamıyorum.

36 ay taksit hiç duymadım. Fakat TT müşterisiysen Playstore'dan 12 ay taksitli alabiliyorsun faturana ek.
TurkNet müşterileri için de olsaydı güzel olurdu.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı