36 ay taksitle PS5 alınır mı?

Uğrsocial

Hectopat
Daha fazla  
Sony PlayStation 5 dijital Slim 1TB Trendyol'da 20.500 TL.
36 taksitle 31.750 TL oluyor, bu da aylık 880 TL'ye denk geliyor. Alsam sizce mantıklı olur mu? PS'e heves ettim şu sıralar.
Taksit fiyatı sabit kaldığı için belki mantıklı olabilir gibi geldi. Annem ve babam çalışıyor, ocak ayında da zam olacak falan, bilmiyorum. Size de sormak istedim, alsam mı bu şekilde?
Mantıklı mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
36 taksitle 31.750 TL oluyor, bu da aylık 880 TL'ye denk geliyor. Alsam sizce mantıklı olur mu? PS'e heves ettim şu sıralar.
Taksit fiyatı sabit kaldığı için belki mantıklı olabilir gibi geldi. Annem ve babam çalışıyor, ocak ayında da zam olacak falan, bilmiyorum. Size de sormak istedim, alsam mı bu şekilde?
Mantıklı mı?
Taksit olacak diye ekstradan 10 bin civarı para vermeye değecek bir ürün değil bu. Amazonda mesela 18.500 TL veya 19.000 TL civarı bir şeye satılıyordu. Yine böyle kampanya olursa peşin olmasa bile 6 ay taksitli alırsınız veya bulduğunuz yerden 6 taksite falan alın. Yazık yani 10 bine.

30 bine Avrupa'da PS5 Pro alıyorlar.

Mantıklı mı?

Şimdi öncelikle şunu söyleyeyim sana, paranı kendin kazanmıyorsan sana PS5 öneremem kardeşim. Çünkü oyunlar çok pahalı, 2500TL civarı artık yeni oyunlar. Eski dediğimiz oyunlar da 1500-2000TL civarında. Ben sana bu şartlarda PS5 öneremem. Kendim de PS5 kullanıyorum ama oyun alırken ailemle kavga etmiyorum çünkü parayı kendim kazanıyorum ama 36 ay taksitle PS5 alma planın varsa illa aile ile oyun alacaksın doğru mu?
O yüzden sana Xbox Series S veya X öneriyorum ama bütçen az ise Series S al. Xbox Store gayet ucuz hala.
Ben yeni tarzda oyun fikirleri görmek istiyorum bir de oyuna para da vermeyip her yerde de oynamak istiyorsan Nintendo Switch al ama çiplettir. Sınırsız oyuna sahip olursun.

Mantıklı mı?
Değer. Türkiye ekonomisi böyle giderse 3 yılda aylık 880 TL bu sene bitimde bile beleş bir durum olur.
Artık yeni oyunlar PC de pahalı. O eskinin bahanesi gibi bir şey artık. Şuan PS5 abonelikle kullanılıyorum. Zaten yeni başlayan bir insanda direk 20-30 tane oyun almıyor zamanla indirime girerse almak istersen alırsın ama PS+ iyi oyunlar bile en kötü ihtimalle 1-1.5 sene götürür.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı