36 ay taksitle oyun alınır mı?

Peki 48 ay taksitle 12 oyun alsam, aylık 125 TL'ye geliyor. İyi mi sizce? Toplamda 6 bin TL ediyor.
Hocam derdiniz ne cidden soruyorum.
Ekonomi çok kötü. Tasarruf yapmak çağın en büyük gerekçelerinden biri. Yüzlerce aktivite var. Ücretsiz, ücretli..
Oyuna yatırılacak parayı cebinizde tutup çok güzel sosyal sporlarla vaktinizi değerlendirebilirsiniz. 1.5 senedir oyun oynamıyorum. Sabahları havuza gidiyorum, iki akşamda kickboks antrenmanım var. Cebime para kalıyor onunla da kız arkadaşımla, eski üniversite arkadaşlarımla harcıyorum. Oyuna bu saatten sonra para yatırmam. Yatıran aklıma yanarım..

PS5 eski oyunları desteklemeyecek.
Böyle bir şey görmüştüm. Bu kadar az oyun oynayan birinin yeni nesil konsol alması gereksiz olur bence. PS4 alıp özel oyunları bitirmeye başlasa PS8 çıkar.

Dediğim gibi konuyu arkadaşım için açdım. Onda şuan PS4 var, PS5 almayı düşünüyor. Xbox da aldıramıyorum, exclusive oynamak istiyorum diyor. Ancak dediklerinizi ona soracağım.

Dediğim gibi konuyu arkadaşım için açtım. Onda şu an PS4 var, PS5 almayı düşünüyor. Xbox'da aldıramıyorum, exclusive oynamak istiyorum diyor. Ancak dediklerinizi ona soracağım.

Aynısını ben de düşünüyordum zamanında. Ama mantıklı olun 2-3 özel oyun için 4yıl boyunca taksit ödemeye değer mi? Şu anda 2060'lı PC kullanıyorum kafam rahat. İleride sistem yetmez derseniz oyuna verdiğiniz o para farkı ile sisteminizi yenilersiniz zaten. Üstelik bazı oyunlar süreli exclusive olduğundan PC'ye de gelecek.

Aynısını ben de düşünüyordum zamanında. Ama mantıklı olun 2-3 özel oyun için 4yıl boyunca taksit ödemeye değer mi? Şu anda 2060'lı PC kullanıyorum kafam rahat.İlerde sistem yetmez derseniz oyuna verdiğiniz o para farkı ile sisteminizi yenilersiniz zaten.
Arkadaşıma söyledim, ben illaki gamepad ile oynayacağım diyor. Klavye ve mouse ile oynanmıyor diyor. Ancak yapacak bir şey yoksa seve seve oynayacak. 😀

Arkadaşıma söyledim, ben illaki Gamepad ile oynayacağım diyor. Klavye ve mouse ile oynanmıyor diyor. Ancak yapacak bir şey yoksa seve seve oynayacak. 😀

Hocam bir Gamepad alıp bilgisayara da takabilir. Anladığım kadarı ile durumu çok iyi değil ki 4 yıl taksit ile oyun almayı düşünüyor. Bu kime sorsan akıl karı bir iş değil. Dediğim gibi en kötü Gamepad alıp PC'ye bağlarsın. Asgari ücret bile 2000TL iken oyuna 500-700TL vermek mantıklı bir şey mi?

Bence oyun oynamak bile mantıksız bir şey artık. Kişi başı 600 liraya 1 hafta villa tatiline gidebildiğimiz bir dünyada yaşıyoruz.

Biliyorsunuz artık PS oyunları 500 TL'den başlıyor. Örneğin 600 liralık bir oyun için konuşursak, 36 ay taksit yapma imkanlarımız oluyor mu? Yahut kaç aya kadar taksit yaptırabiliyoruz. 600/12 desek aylık 50 TL ediyor aslında fazla bir fiyat değil ama tek bir oyun. Mesela ben 3 tane oyun alsam 36 ay taksitle, her ay benden 50 TL çıkacak ve her sene 1 tane oyunu haftada 8'er dakika şartıyla oynayabileceğim. Yani günlük 1 dakika oyuna denk geliyor. Haftada 8 dakika oyun az demeyin idare edeceğiz artık. Sonuçta her ay 1 oyuna 600 TL bayılacak para yok. Başka çözüm de yok.

Bana 500-600 TL'ye oyun almak mantıklı gelmiyor 36 ay taksit ile adamlar araba alıyor bu arada :D.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı