36 ay taksitle sistem almak mantıklı mı?

Bütçe
15.000 TL
12 ay üstü taksit bulamazsınız çünkü elektronik eşyaların 12 aydan fazla taksitlendirilmesi yasak. En fazla gider kredi çekersiniz 36 ay vadeli öyle sistem alırsınız ama 36 vadeli kredide de hemen hemen %100 faiz geri ödemesi çıkar.

hocam merhaba ben de bu yol ile laptop almak istiyorum siz satın aldınız mı limit konusu nasıl elzem bir gereksinim var mı

Bilgisayarlarda maksimum 12 ay taksit oluyormuş. 3-4 gün önce 12 ay taksitle aldım.

@WenLingZhou, kahkaha atmışsınız. Çok komik.
Cevabınız için teşekkür ederim limit konusu nasıl almak istediğim laptop 19 bin tl ve gerçekten 18 yaş üstü ve kimlik doğrulaması dışında bir gereksinim aranmıyor mu

Kredi kartı bilgilerini yazıp istediğiniz taksit sayısını seçip alıyorsunuz. Limit konusundan bahsettiğiniz nedir?

Mesela 15.000 TL limiti olan bir kredi kartı ile 20.000 TL'lik bir ürünü taksitli de olsa alamıyorsunuz.

Kredi çekmek de mantıklı olabilir. Lakin yarın bir şey olsa aldığınız fiyatın bayağı aşağısına satmak zorunda kalabilirsiniz. Bu yüzden yine kredi çekip temiz ikinci el toplamak daha mantıklı geliyor bana.

Hocam kredi kartı ile alımdan bahsetmiyorum

Paycell Alışveriş Limiti ile 36 aya varan taksitle öde!​

• Adım: GSM numaranızı girin.
  • Adım: Paycell şifrenizi girin. Paycell şifreniz yoksa ekranda yer alan bilgileri doldurarak Paycell’e anında kayıt olabilirsiniz.
  • Adım: Kredi başvurunuz için talep edilen bilgileri girin.
  • Adım: İstediğiniz taksit sayısını seçin ve sözleşmeleri onaylayarak ödemeyi tamamlayın.
bu ödeme yönteminden bahsediyorum burada kredi kartı söz konusu değil ki aylık taksitlendirip taksitleri paycell uygulamasına yatırıyorsunuz alışveriş limiti ismi turkcell li olmasanız dahi kullanabiliyorsunuz yazıyor bununla ilgili bilgi arıyorum

Bilgisayarlarda her türlü maksimum 12 ay taksit oluyor maalesef. 36 aylık kredi çekebilirsiniz fakat çok faizli oluyor.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…