36 ay taksitle sistem almak mantıklı mı?

Bütçe
15.000 TL
İncehesap sitesinde Paycell alışveriş limiti ile 36 aya kadar taksit yapabiliyor ve Turkcell faturamıza yansıtabiliyormuşuz.

Sizce 24 ya da 36 ay taksitle hazır sistem almak mantıklı mı? 12 ay taksit maddi açıdan çok zorlayacağı için mecbur kalacağım büyük ihtimal.

hocam merhaba ben de bu yol ile laptop almak istiyorum siz satın aldınız mı limit konusu nasıl elzem bir gereksinim var mı

Kredi kartı bilgilerini yazıp istediğiniz taksit sayısını seçip alıyorsunuz. Limit konusundan bahsettiğiniz nedir?

Mesela 15.000 TL limiti olan bir kredi kartı ile 20.000 TL'lik bir ürünü taksitli de olsa alamıyorsunuz.

Kredi kartı bilgilerini yazıp istediğiniz taksit sayısını seçip alıyorsunuz. Limit konusundan bahsettiğiniz nedir?

Mesela 15.000 TL limiti olan bir kredi kartı ile 20.000 TL'lik bir ürünü taksitli de olsa alamıyorsunuz.
Hocam kredi kartı ile alımdan bahsetmiyorum

Paycell Alışveriş Limiti ile 36 aya varan taksitle öde!​

• Adım: GSM numaranızı girin.
  • Adım: Paycell şifrenizi girin. Paycell şifreniz yoksa ekranda yer alan bilgileri doldurarak Paycell’e anında kayıt olabilirsiniz.
  • Adım: Kredi başvurunuz için talep edilen bilgileri girin.
  • Adım: İstediğiniz taksit sayısını seçin ve sözleşmeleri onaylayarak ödemeyi tamamlayın.
bu ödeme yönteminden bahsediyorum burada kredi kartı söz konusu değil ki aylık taksitlendirip taksitleri paycell uygulamasına yatırıyorsunuz alışveriş limiti ismi turkcell li olmasanız dahi kullanabiliyorsunuz yazıyor bununla ilgili bilgi arıyorum

Hocam kredi kartı ile alımdan bahsetmiyorum

Paycell Alışveriş Limiti ile 36 aya varan taksitle öde!​

• Adım: GSM numaranızı girin.
  • Adım: Paycell şifrenizi girin. Paycell şifreniz yoksa ekranda yer alan bilgileri doldurarak Paycell’e anında kayıt olabilirsiniz.
  • Adım: Kredi başvurunuz için talep edilen bilgileri girin.
  • Adım: İstediğiniz taksit sayısını seçin ve sözleşmeleri onaylayarak ödemeyi tamamlayın.
bu ödeme yönteminden bahsediyorum burada kredi kartı söz konusu değil ki aylık taksitlendirip taksitleri paycell uygulamasına yatırıyorsunuz alışveriş limiti ismi turkcell li olmasanız dahi kullanabiliyorsunuz yazıyor bununla ilgili bilgi arıyorum
Bilgisayarlarda her türlü maksimum 12 ay taksit oluyor maalesef. 36 aylık kredi çekebilirsiniz fakat çok faizli oluyor.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı