36 bin TL laptop önerisi

Bütçe
36000
Zaman problemim yoksa biraz daha beklenir 4060 için üstüne koyacağın az bir meblağ zaten. Ayrıca LOQ serisinde var diye biliyorum 30 bin civarında 4060 serili sistemler?
Onun fiyatı 34 bin ve dediğim gibi riskli. Hocamızın belki acil ihtiyacı vardır veya pil süresi olarak iyi cihaz tercih etmek istemiştir, hayırlı olsun demek düşer bize.

Hayırlı Olsun Güle Güle Kullanın Hocam
Teşekkür ederim hocam. 4050 işimi gayet rahat göreceği için 4060'a o kadar para vermemin gereksiz olduğunu düşündüm. Ayrıca bütçem çıkmıyordu. Biraz da aciliyetim vardı.

TUF 15 serisi ROG G15 serisi gibi kasasına güveniyor. Asus'un 15 inçlik ürünleriyle derdi var sanırım, ROG G15 cihazda da pek çok sıcaklıklarla ilgili sorun vardı. Ama iç yapı olarak TUF'lar LOQ cihazları sollar geçer, sensör veya anakartında da sorun yok. Cihazınıza temiz ve özenli bir şekilde bakarsanız uzun yıllar götürür. Hayırlı olsun.
HP Victus gibi nispeten serin çalışan cihazlar değil ancak adı üstünde ASUS. Dünya çapında bilinen bir marka. TUF'larda ısınma dışında çok bi sorun olduğunu görmedim veya denk gelmedim. Watt limiti koyduktan sonra zaten işlemci 90 derecenin üstüne kolay kolay çıkmıyor. Isınmayı da öyle bi nebze halledebileceğimi düşünüyorum. Teşekkür ederim hocam.

anladım hocam. garantisi kaç ay?
2 yılmış.

Düşük Wattlı Ekran kartı önermeyin dislike yağmuru yaşarsınız. 45W RTX 4060 RTX 3050- RTX 3060 arası bir performans verir.

@tammyabraham Bu arada hocam aldığım laptopun ekran kartı öyle az buz bir şey değil. 4050 ama 140W.

Olabilir çok bilgim yok ayrıca ASUS TUF'ların ısınması konusunda şunları söyleyebilirim; genel olarak ASUS TUF'larda hava kanalları sınırlandırılmış oluyor laptopun altında. ASUS, TUF serisinde böyle bir seçim yapmış. Isınan havanın hemen dışarı çıkmasını, atılmasını istemiyor. Böylece klavye vs. çok ısınmıyor, kullanıcıya kendini çok hissettirmiyor. Zaten dediğiniz gibi içerisi de o ısıya dayanıklıysa hiç sorun yok.

ASUS TUF Gaming A15 FA507NUR bende bu laptopu sipariş verdim, şu an kargoda gelmesini bekliyorum.

Hocam hayırlı olsun 1 veya 2 ay sonra inşallah bende almayı düşünüyorum belirli bir süre kullandıktan sonra incelemesi gelirse güzel olur.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı