36 bin TL sistem önerisi

Bütçe
Monitörle beraber 36k

Sonjavel

Picopat
Daha fazla  
Merhaba bilgisayar toplamayı düşünüyorum ancak ayrı ayrı alınca çok pahalı oluyor. Tebilon, GameGaraj gibi yerlere de baktım ancak orada olan parçaları Google da nasıl diye arayınca hiç iyi yorum gelmiyor
Bana monitörle beraber toplam 36 K'ya güzel bir bilgisayar toplayabilecek ya da hazır sistem linki atabilecek var mı acaba?
Oyun için kullanacağım ve RDR2, GT5, Bannerlord, Watch Dogs2, Assassin's Creed serisinden oyunlar oynayacağım. Bu oyunları yüksek ya da DLSS FSR ile iyi bir FPS'te oynatabilecek PC bakıyorum. Şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:

37.5K'ya bu var.

Hocam monitör ile ancak 36 ya çıkabiliyorum içinde monitörü de olsa çok iyi kasa ama maalesef monitöre 5 k desek bana maksimum 32 k lıkır bir kasa gerekiyor 32K ya en iyi ne alabilirim?

Son düzenleme:

Hocam peki linkini attığınız sistemi özelleştirme yapmadan alsam 1-2 sene sonra RAM ve SSD değişimi yapsam beni 5 yıl götürür mü ( bilgisayarı sadece yazın kullanacağım haziran Temmuz ağustos 5 yıl boyunca ) bir de Tebilon güvenilir midir acaba?
Zaten oynayacağım oyunlar da belli Rdr2, Gt5 ,Watch dogs 2 ,bannerlord vb oyunlar bu oyunlarda linkini attığınız sistemle yüksek ayarlarda iyi bir fps alabilir miyim acaba ?

Tebilon güvenilir evet. Attığınız oyunları oynarsınız ben 4060 ve i5 12400F ile ultrada akıcı şekilde oynayabiliyorum. 7700XT 4060'dan fazla performans verebilen bir kart.

RAM ve SSD değişikliğini şöyle yapabilirsin. Şu an sistemde gelecek olan RAM'in birebir aynısını seneye 16 GB olan modelini bulup satın alman gerekli. SSD'yi ise 1TB alırım elimdekini kenara koyarım diyorsan elindekini SSD'nin içindeki oyunlarını aktarman gerekli (eğer tekrar yüklerim içinde zaten önemli bir şey yok diyorsan yeni SSD'ye aktarmana gerek yok)

Hocam Amd nin fsr teknolojisi dlss den daha kötü deniyor ( öyle okudum ) illa 4060 alsam ne kadar bir fark olur ve zotac galax diye farklı farklı hiç duymadığım markalar var onlar mantıklı mı eğer 4060 lı bir sistem alırsam
Birde peki o ram i direk çıkartsam da başka bir model ram alsam olur mu attığınız sistemi için daha sonrasında
Birden 2. El pc ler için yeni bir konu başlığı mı açmam gerek eğer bunu alamazsam 2. El pc almayı düşünüyorum da

Hocam peki o RAM'i direk çıkartsam da başka bir model alsam olur mu?
Birden 2. el PC'ler için yeni bir konu başlığı mı açmam gerek eğer bunu alamazsam 2. el PC almayı düşünüyorum da.

Evet 2. el için ayrı konu açman lazım. RAM'i değiştireceğin zaman çıkarıp 16x2 RAM kiti alıp takabilirsin.

Evet 2. el için ayrı konu açman lazım. RAM'i değiştireceğin zaman çıkarıp 16x2 RAM kiti alıp takabilirsin.
Hocam sorumu biraz değiştirdim bir bakabilir misiniz bu mesajın üstğndekini birde 2. El pc için konu başlığı olarak ne seçmem gerek

Şimdi sana özet geçiyorum; DLSS evet FSR'dan her zaman daha iyi ve öyle de kalacak. Bu RX 7000 serisi kartlar FSR3 kullanıyor. AMD, FSR4 güzel şu anda ama RX 7000 serisi kartlara gelmeyecek. Sadece 9000 serisinde var. NVIDIA tarafında 4060 kullanıyorum ve DLSS3 vardı. Ancak NVIDIA bir değişiklik yaparak tüm RTX kartlara DLSS4 getirdi. Yani artık 4000 - 3000 - 2000 serileri DLSS4 kullanıyor. Bu arada RAM olayı için dert etme. 4060 sistem almak istersen 32 GB RAM olan sistemler rahatça bulunur. Kullandığım model Zotac 4060 ve çok da kaliteli bir marka. Şüphen olmasın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…