Yükseltirsin hocam ssd ve ram gereksiz gelirse.Hocam 8 GB RAM bir süre sonra yetersiz kalmaz mı?
Yükseltirsin hocam ssd ve ram gereksiz gelirse.Hocam 8 GB RAM bir süre sonra yetersiz kalmaz mı?
Islemcisi dusuk. Benim attigimi alip RAM yukseltmesi yaparsin.
16 GB RAM ve 1TB SSD için bu modeli seçtim iyi midir?
Yükseltirsin hocam SSD ve RAM gereksiz gelirse.
hocam attığım model gayet iyi bir model işlemcisi ekran kartı falan ram ve ssd yetersiz gelir ise kendiniz uygun ssd ve ram şipariş ederek takabilirsiniz.Hocam attığınız modelde yorumlar kafamı karıştırdı bir de siz açıklar mısınız?
Hocam attığım model gayet iyi bir model işlemcisi ekran kartı falan RAM ve SSD yetersiz gelir ise kendiniz uygun SSD ve RAM sipariş ederek takabilirsiniz.
Butceniz yetiyorsa @crexy.ee nin attigi daha iyi olur.Anladım hocam son olarak @Andreas Rönnberg hocamın attığı Acer modeli ile sizin attığınız model ile arasında ne gibi farklar var?
Acer biraz daha iyi işlemci olarak lenovo ekran kartı olarak daha iyi ryzen 2023 bir model i7 ise 2022 ikiside iyi benim tercihim lenovo.Anladım hocam son olarak @Andreas Rönnberg hocamın attığı Acer modeli ile sizin attığınız model ile arasında ne gibi farklar var?
BİM'de başlıkta geçen laptopa kampanya var alınır mı?
Daha iyi seçenek varsa 30-35 bin aralığında önerirseniz sevinirim şimdiden iyi sosyaller.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.