360 Hz gerekli mi?

remasy71

Hectopat
Arkadaşlar, bende 240 Hz monitör var, arkadaşlarım 360Hz geçti. Ben 240 Hz kalsam arada çok fark yaratır mı? 360 Hz ile bu arada oynadığım oyunlar Valorant, CS:GO, Rainbow, Overwatch gibi oyunlar.

Arkadaşlar, bende 240 Hz monitör var, arkadaşlarım 360Hz geçti. Ben 240 Hz kalsam arada çok fark yaratır mı? 360 Hz ile bu arada oynadığım oyunlar Valorant, CS:GO, Rainbow, Overwatch gibi oyunlar.

Rekabetçi oyunlarda eğer sabit 360 FPS alabiliyorsanız fark eder.

E sporcu değilsen gerek yok.

Biraz fark eder fakat oynanışta belirgin bir fark yaratmaz. E-Sporcu değilsen veya çok paran yoksa gereksiz.

Sistemdeki diğer parçalara göre değişir. Ekran kartın GTX 1650 olsun mesela. Bir farkını göremezsiniz. Fakat sistemdeki diğer parçalar buna uyumluysa ve oyun akıcılığına önem veriyorsanız alın.

240 fps üstü sabit alabiliyorsan oyunlarda fark eder ama alamadıktan sonra çok bir anlamı kalmıyor bence yani.

Denklem çok basit. Bu monitörü aldıktan sonra para konusu seni hiç sıkıntıya düşürmeyecekse alabilirsin. Düşürecekse gerek yok zaten 240 Hz var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…