360 Hz gerekli mi?

Elinizde sağlam bir 240 Hz monitör varken 360 Hz'e geçmek sadece para israfı. 60'tan 144'e geçerken çok fazla fark oluyor ama 240'tan 360'a geçmek çok fazla fark yaratmıyor.

E sporcu değilim dediğiniz gibi almak fazla mantıklı değil ama bilmiyorum ekran kartım 2080 360 FPS alabiliyorum o oyunlarda ama e sporcu falan değilim kendi aramızda oynarız oyunları.

Almak için e sporcu olmanıza gerek yok biraz keyif işi nasıl 4K monitörler daha keyifliyse hikayeli oyunlarda aynı şekilde rekabetçi oyunlarda 360Hz bir o kadar keyifli. Sırayla 144,240 ve 360Hz monitöre geçiş yaptım ve hepsinde bariz farkı gördüm. Hatta 240 kullanırken kuzenim ile beraber 360Hz aldık ilk ona kurduk monitörü ve PC başında oturmadan arkasından izlerken o akıcılığı hissettim bariz fark var 240 ile. Hele ki yüksek DPI ve sens ile oynuyorsan fark daha çok açılıyor. NVIDIA Reflex ise artısı oluyor işin. Valorant'ta operatör ile peek bekleyen rakibe karşılık vandal ile peek attığımda zaman zaman bayağı farkını hissettiriyor. Paran var ise kesinlikle alınır. Tabii önemli olan 360 FPS'in altına çok düşmemen.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı