360 Hz monitörde 270-400 arası FPS sorun çıkarır mı?

FPS düşünce ekranımda hiçbir kasma olmuyor zaten düştügü gibi en fazla 3 4 saniye sonra geri 400 500 oluyor kısacası ekranımda titreme kasma vb hiçbirşey olmuyor

FPS düşünce ekranımda hiçbir kasma olmuyor zaten düştügü gibi en fazla 3 4 saniye sonra geri 400 500 oluyor kısacası ekranımda titreme kasma vb hiçbirşey olmuyor
G-sync açıksa yırtılmaları,takılmaları önler fakat input lag yapar.360fps altında aldığın her an takılma hissetmen lazım normalde.

Özellikle dikkat ettim takılma varmı diye hiçbir takılma yırtılma vb hiçbirşey yaşamadım gsync açık değil

Hz olayını diğer arkadaş için söyledim her şeyi üstüne alınma. 270 FPS ye sabitlemesini öneriyorsun bunun neresi mantıklı adam 500 FPS alıyorum diyor. 4. kez falan söylüyorum fazla FPS= daha az input lag o da=daha da akıcı oyun.
Bilemiyorum .Ben monitör hz in altına düştüğü her zaman kasmalar hissettim
Hocam FPS nin 75 Hz monitörde 74 d düşmesi ile 360 Hz monitörde 250 civarına düşmesi aynı şey tabii ki değil.

360 hz monitör ile oyunu 270 FPS'ye sabitleyip Freesync açmanın yaratacağı input lag anlık olarak kaybedilen 230 kareden daha azdır, hatta çok çok çok daha azdır. Takmış kafayı bi input laga. Tamam agacım en terimsel konuşan en yıllardır fps oyun oynayan e sporcu sensin. He tamam

Bugün farkettim monitörüm 300hz de oluyor 300hz insem galiba daha saglıklı olacak ne düşünüyorsunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…