360 Hz monitörde 270-400 arası FPS sorun çıkarır mı?

Kendi deneyimlerime göre konuşmak gerekirse 75hz monitör kullanıyorum.Cs go da her zaman 75in üstünde fps aldığımda sorun olmuyor. 300fps alsanda 75hz monitör kullanıyorsan 75fps ile aynı deneyim.Geçen haftalarda ekran kartım sorun çıkarınca eski ekran kartımı taktım bu ekran kartı 75fps in üstünde 90-100 aralığında gidip geliyordu fakat 75 in altına düştüğünde 74fps olsa bile kasma hissini hissediyordum .Önemli olan burda arkadaşın her zaman 360 ın üstünde alması gerektiği,360 altına düşse 350fps de bile kasar hissi verebilir.Bakın esporculara 1024*768 de 400fps sabit oynuyorlar 360hz monitörle yani 360fps in altına düşmüyorlar ki sorunsuz oynuyorlar.

*Bi deneyin bakalım 1024*768 veya 800*600 360+ fps her zaman alırsanız 360hz kullanın.Eğer alamazsanız monitörü 240hz e alın ve fps_max 400 komutunu kullanın.Fps atlamaları her zaman sorun yaratır.Başkada yapabileceğiniz bir şey yok.
FPS düşünce ekranımda hiçbir kasma olmuyor zaten düştügü gibi en fazla 3 4 saniye sonra geri 400 500 oluyor kısacası ekranımda titreme kasma vb hiçbirşey olmuyor
 
Dostum sen benim ne yazdığımı hiç anlamamışsın sanırım. Monitörünün hertzini düşürmesini önermedim zaten arkadaşa. Anlık FPS kayıpları yüzünden adam vurmadan ölme sorunuyla karşılaşmaması için FPS sabitlemesini ve Freesync açmasını önerdim. Benim söylediğim şeyi önce doğru anla ondan sonra cevap verme zahmetinde bulun. Bana FPS sabitlemeden FPS oyunu oynayan bir tane E-Spor oyuncusu göster. Bilmediğin konular hakkında fikrin olmasın kardeşim belli ki sen uzaksın bu konulara.
Hz olayını diğer arkadaş için söyledim her şeyi üstüne alınma. 270 FPS ye sabitlemesini öneriyorsun bunun neresi mantıklı adam 500 FPS alıyorum diyor. 4. kez falan söylüyorum fazla FPS= daha az input lag o da=daha da akıcı oyun.
Bilemiyorum :D.Ben monitör hz in altına düştüğü her zaman kasmalar hissettim
Hocam FPS nin 75 Hz monitörde 74 d düşmesi ile 360 Hz monitörde 250 civarına düşmesi aynı şey tabii ki değil.
 
Hz olayını diğer arkadaş için söyledim her şeyi üstüne alınma. 270 FPS ye sabitlemesini öneriyorsun bunun neresi mantıklı adam 500 FPS alıyorum diyor. 4. kez falan söylüyorum fazla FPS= daha az input lag o da=daha da akıcı oyun.
Hocam FPS nin 75 Hz monitörde 74 d düşmesi ile 360 Hz monitörde 250 civarına düşmesi aynı şey tabii ki değil.
360 hz monitör ile oyunu 270 FPS'ye sabitleyip Freesync açmanın yaratacağı input lag anlık olarak kaybedilen 230 kareden daha azdır, hatta çok çok çok daha azdır. Takmış kafayı bi input laga. Tamam agacım en terimsel konuşan en yıllardır fps oyun oynayan e sporcu sensin. He tamam 🤠
 

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı