360 Hz monitörde imlec hareket ederken arkada gölgesi kalıyor

Asosyal biri

Decapat
Daha fazla  
Merhaba, Alienware 360 Hz 24.5 0.5 ms monitör kullanıyorum. Ghosting mi var, anlamadım. Neden böyle oluyor, çözümü var mı?
Not: İşaretçi izi kapalı.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Ghositng uso test yap.

Bu açtığım konuda videosu var ghosting testinin videoda yok gibi duruyor ama ben test yapınca ufak bir bulanıklık var UFO'larin arkasında.

Bu açtığım konuda videosu var ghosting testinin videoda yok gibi duruyor ama ben test yapınca ufak bir bulanıklık var UFO'larin arkasında.
Hocam videoyu yanlis cekmissin, ufolari kamerayla takip ederek cekmelisim bizim anlamamiz icin.

Hocam videoyu yanlış cekmissin, UFO'lari kamerayla takip ederek cekmelisim bizim anlamamiz icin.

Montiorde ghosting testinden sonra böyle noktalar cikti ve bir süre sonra gitti.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Dosya Ekleri

• IMG_20250417_194051.jpg
    IMG_20250417_194051.jpg
    160,7 KB · Görüntüleme: 18
Ghosting yok knk. Monitör ayarlarını sıfırlayıp kullan bir de bence. O çizgiler de normal değil yani.

Sorunun kaynağını ben de anlayamadım açıkçası.

Ghosting yok kanka. Monitör ayarlarını sıfırlayıp kullan bir de bence. O çizgiler de normal değil yani.

Garantiye yolluyummu çizgiler gitti.

Ama ufoların arkasında ufak bir buğulanma var
Ghosting yok knk. Monitör ayarlarını sıfırlayıp kullan bir de bence. O çizgiler de normal değil yani.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı