ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası

FPL-C seviyesinde oynamıyorsa gidip Tn panel monitör almanın hiçbir mantığı yok 240hz Va panel monitörle 2 sene 2800 Elo faceit oynadım 360hz kaliteli bir IPS panel gayet yeterli gelecektir.144-240 e-spor boyutunda fark ettiriyor. CS’de 360 derece check yaptığın Nuke haritası gibi. Ama kimse 240’dan fazlasını savunamaz, komik olur. Öyle bir gereksinim yok çünkü.
360 fazla bile.
Zowie almaya özen göster derim. Çünkü e-spor için alıyorsun, dizi-film için değil.
Biliyorum, başka konuda tanışıp konuşmuştuk. Maç kazanmak ve elo yükselmekte tek etken monitör de değil sonuçta. Ben gördüğümü savunurum. Zowie’lerde ghosting ve hareket gecikme olayı sıfıra yakın. Viewsonic hariç her markada oynadım neredeyse, motion bir şey bir şey dedikleri peek atan adamın pürüzsüzlüğü Zowie’de çok iyi. Sana pistol ile peeklese de işini çok rahatlatıyor.FPL-C seviyesinde oynamıyorsa gidip Tn panel monitör almanın hiçbir mantığı yok 240hz Va panel monitörle 2 sene 2800 Elo faceit oynadım 360hz kaliteli bir IPS panel gayet yeterli gelecektir.
Evet ama dediğim gibi çok üst düzeyde oynamıyorsa bunun bir önemi kalmıyor. Ayrıca 360hz kaliteli bir monitörde de gayet memnun kalır. Faceit'te 10 levele ilk çıktığımda 75hz monitör kullanıyordum. Tabiki arada fark var ama sadece tek bir şeye odaklı bir ürün almak gereksiz. Zaten 360HZ ıps gayet işini görecekken üzerine 5k ekleyip Tn panel almayı gereksiz buluyorum.Biliyorum, başka konuda tanışıp konuşmuştuk. Maç kazanmak ve elo yükselmekte tek etken monitör de değil sonuçta. Ben gördüğümü savunurum. Zowie’lerde ghosting ve hareket gecikme olayı sıfıra yakın. Viewsonic hariç her markada oynadım neredeyse, motion bir şey bir şey dedikleri peek atan adamın pürüzsüzlüğü Zowie’de çok iyi. Sana pistol ile peeklese de işini çok rahatlatıyor.
Kullandığım zaman hiçbir fark hissetmedim bilemiyorum.240 ile 165 arasında bile fark var. Cok hissediliyor.
Hocam Zowie dizi, film için değil demişsiniz ama peki yine de bununla dizi, film bakılırsa ne tür bir olumsuzluk oluyor?144-240 e-spor boyutunda fark ettiriyor. CS’de 360 derece check yaptığın Nuke haritası gibi. Ama kimse 240’dan fazlasını savunamaz, komik olur. Öyle bir gereksinim yok çünkü.
360 fazla bile.
Zowie almaya özen göster derim. Çünkü e-spor için alıyorsun, dizi-film için değil.
Zowie modeller TN panel kullanıyor ve performans olarak iyi olsalar da renk kalitesi berbat oluyor. 1950'lerde gibi hissedebilirsiniz TN panel kullanırken.Hocam Zowie dizi, film için değil demişsiniz ama peki yine de bununla dizi, film bakılırsa ne tür bir olumsuzluk oluyor?
TN panelin amaçladığı şey size güzel görüntü sunmak değil, sadece rekabetçi oyun için iyi.Hocam Zowie dizi, film için değil demişsiniz ama peki yine de bununla dizi, film bakılırsa ne tür bir olumsuzluk oluyor?
TN panelin amaçladığı şey size güzel görüntü sunmak değil, sadece rekabetçi oyun için iyi.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.