Geçenlerde Youtube'da ASUS 380Hz IPS monitör gördüm. Sizin de önerdiğiniz gibi hem IPS hem de 380Hz. Konu sahibi buna da bakabilir bence.O yüzden Ips panel önerdim hocam. E-spordan düzgün bir miktar para kazanıp işim bu demediğin sürece gerek yok.
Geçenlerde Youtube'da ASUS 380Hz IPS monitör gördüm. Sizin de önerdiğiniz gibi hem IPS hem de 380Hz. Konu sahibi buna da bakabilir bence.O yüzden Ips panel önerdim hocam. E-spordan düzgün bir miktar para kazanıp işim bu demediğin sürece gerek yok.
O monitör şuanda türkiyede satılmıyor malesef. 360Hz olan modeller dahi 20k'dan başlıyor asus'ta viewsonic olarak attığımı alabilir.Geçenlerde Youtube'da ASUS 380Hz IPS monitör gördüm. Sizin de önerdiğiniz gibi hem IPS hem de 380Hz. Konu sahibi buna da bakabilir bence.
Hocam merak ettim baktım ve çoğu ünlü sitede satılıyor şu an ve fiyatı ortalama 15bin TL. Ama monitör ne kadar iyi o konuda bilgim yok.O monitör şuanda türkiyede satılmıyor malesef. 360Hz olan modeller dahi 20k'dan başlıyor asus'ta viewsonic olarak attığımı alabilir.
Şuan bende buldum hocam evet varmış ben görmemiştim geçen baktığımda.Hocam merak ettim baktım ve çoğu ünlü sitede satılıyor şu an ve fiyatı ortalama 15bin TL. Ama monitör ne kadar iyi o konuda bilgim yok.
144 üstü fark ettirmiyor bence 360 ile arasında çok fiyat farkı yoksa alabilirsin ama fark fazlaysa 360 alıp geç.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.