360 Security silince mavi ekran hatası

kenjay

Centipat
Daha fazla  
Merhaba, ben laptopuma 360 Security yüklemiştim ancak geri silmek istedim tam olarak ama dosya gezgininde açık deyince oradan kapatmak için ikinci görseldeki gibi bölümden dosyanın adını yazıp işlemi sonlandır yaptım ve bir tanesinde yapınca laptop böyle mavi ekran verdi. Geri şu an kendine geldi ama emin olamadım bilgisi olan yardım edebilir mi? Bu mavi ekran vermesi bir sorun mu?

Dosya Ekleri

• WhatsApp Görsel 2024-02-10 saat 00.09.00_2a6d5beb.jpg
    WhatsApp Görsel 2024-02-10 saat 00.09.00_2a6d5beb.jpg
    193,9 KB · Görüntüleme: 41
  • resim_2024-02-10_001144527.png
    resim_2024-02-10_001144527.png
    129,4 KB · Görüntüleme: 47
Merhaba, ben laptopuma 360 Security yüklemiştim ancak geri silmek istedim tam olarak ama dosya gezgininde açık deyince oradan kapatmak için ikinci görseldeki gibi bölümden dosyanın adını yazıp işlemi sonlandır yaptım ve bir tanesinde yapınca laptop böyle mavi ekran verdi. Geri şu an kendine geldi ama emin olamadım bilgisi olan yardım edebilir mi? Bu mavi ekran vermesi bir sorun mu?

dostum işlemi sonlandır derken sanırsam windowsun işlemini sonlandırmışsın istemci sunucu çalışma zamanı sistem windows başlatma uygulaması gibi işlemleri sakın sonlandırma CRİTİCAL_PROCCES_DİED hatası windowsun sistem işlemi kapatıldığında çıkan bir hatadır.

birdaha aynı hatayı yapma sıkıntı olmaz.

Hocam mavi ekran vermesi bir sorunun oluştuğu anlamına gelir. Bilgisayarın pert olduğu anlamına değil sanırsam önemli bir şeyi kapatmışsınız merak etmeyin bilgisayar yeniden başlarken onu geri açmıştır. Sorunsuz çalışıyorsa sıkıntı yok.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı