Ben tecrübeme dayanarak söylüyorum. CAT7 olması bir şey değiştirmiyor. Orijinali yok çünkü. Sadece etikete CAT7 yazıyorlar. CAT6'nın kalitelisini öneririm.
Neden CAT7 arıyordunuz?
Daha iyi performans vericeğini düşündüm.
CAT 6 kablo 10.000 Mbps'ye kadar hız destekliyor. 20 metre uzağa denemişliğim vardır.
Bir de 10.000 Mbps için bilgisayar ın güçlü olması lazım. Ve Extra'dan kart takılıyor. 10G kartı.
Hızlı olan 1000 Mbps internet ülkemize yeni geldi.
Normal kullanıcılar için bir artı sağlamıyor. Boşuna para vermeyin.
CAT 6 kablo değeri önemlidir.
250 MHz,
100OHM/km,
23 AWG kalınlık veya 24 AWG kalınlık yazan değer doğru ise verimli bir kablodur.
Borsan kablo veya tek-iş firmasının kablosu iyidir. Başka öneremem.
1000 Mbps hız olsa bile bilgisayar parçaları satan yerden alabilirsiniz.
Yani başka şekilde açıklamak isterim. Windows'ta Ethernet özellikleri durum yazan tuşa tıkladığınızda 100Mbit, 1000MEGAbit gibi değer gösterir. Kablo orta seviye ise 30-40 metreden sonra 1000 Mbps yerine 100 Mbps yazma ihtimali var. 10/100/1000 katları şeklinde modlar var. Bu modlar düşer, mod düştüğü için hız yeni değer olur.
CAT 6 kablo 10.000 Mbps'ye kadar hız destekliyor. 20 metre uzağa denemişliğim vardır.
Bir de 10.000 Mbps için bilgisayar ın güçlü olması lazım. Ve Extra'dan kart takılıyor. 10G kartı.
Hızlı olan 1000 Mbps internet ülkemize yeni geldi.
Normal kullanıcılar için bir artı sağlamıyor. Boşuna para vermeyin.
CAT 6 kablo değeri önemlidir.
250 MHz,
100OHM/km,
23 AWG kalınlık veya 24 AWG kalınlık yazan değer doğru ise verimli bir kablodur.
Borsan kablo veya tek-iş firmasının kablosu iyidir. Başka öneremem.
1000 Mbps hız olsa bile bilgisayar parçaları satan yerden alabilirsiniz.
Yani başka şekilde açıklamak isterim. Windows'ta Ethernet özellikleri durum yazan tuşa tıkladığınızda 100Mbit, 1000MEGAbit gibi değer gösterir. Kablo orta seviye ise 30-40 metreden sonra 1000 Mbps yerine 100 Mbps yazma ihtimali var. 10/100/1000 katları şeklinde modlar var. Bu modlar düşer, mod düştüğü için hız yeni değer olur.
Link atabilir misin?
Powermaster olur mu?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.