360 Total'ı kapattıktan sonra dosyalar gitti

Zylex

Hectopat
Arkadaşlar merhaba. Saat 12'de canlı dersim vardı ona girecektim sonra birden virüs programım 360 Total Yandex'i virüs olarak algıladı. Ve birden Windows lisansının yakın zamanda biteceğini söyledi sistem her neyse canlı ders bitti. Zula indirecektim indirirken 360 Total Zula'yı virüs algılamsın diye kalıcı olarak kapattım. Zula oynadım yarım saat sonra da 360 Total'ı açmadan bilgisayarı kapattım, sonra da bir iş çıktı açtım bir de ne göreyim sistem 64 silinmiş hiçbir şeye ulaşamadım. C sürücüsünün dosyalarını açmıyor ekran bomboş masaüstü bomboş çoğu şeyde gitmiş, korktum bir an. Sonra denetim masasından kurtarmaya basacaktım ama bilmediğim için oradan çıktım. Bir yerlere bastım 360 Total'i aktif ettim tarama başlattım truva atı var dedi yeniden başlatmamı grektirdi bu tarama. Sonra bilgisayar eski haline geri masaüstü gelmiş, dosyaları açabildim Yandex'i falan tekrar kurdum sizce burada virüs çıkaran ne Zula mı yoksa 360 Total'ı kalıcı olarak kapatmam mı?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı