3600-3700 TL sistem toplama

yuxel

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar herkese merhaba.

Aşağıda technopat videolarından izleyip diğer konulardaki yorumlarınıza bakarak bir sistem toplamaya çalıştım bu sistemi toplasam herhangi bir darboğaz vs. olur mu? Overclock yapabilir miyim ve sistemimi ileride çıkacak yeni ekipmanlarla geliştirip güncelleyebilir miyim?
Bu fiyatı biraz daha ucuzlatmanın, monitör dahil 3500 TL civarlarına çekmenin bir yolu var mıdır?
Bir de ben AMD sistemler hakkında pek bir şey bilmiyorum AMD ile daha ucuza bu sisteme yakın ya da daha üst performansa sahip bir sistem toplamam mümkün olur mu? Artısıyla eksisiyle anlatmanızı rica ediyorum.
Bir de İntel işlemciyle AMD ekran kartı kullansam kartın tüm performansını alır mıyım?

Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.
Adsız.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
O işlemciye hiçbir ekran kartı darboğaz olmaz. K serisi işlemci seçmişsin overclock yapabilirsin. Bu fiyata intel sistem toplanır, amd toplanması mantıksız. Eğer işlemcin iyiyse ekran kartlarıyla performans düşüklüğü yaşamazsın, marka farkının bir önemi yok. Sinerjiden topladım, ordan almanı tavsiye ederim, daha ucuza geliyor.
Adsız.png

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı