3600 değişimi sonrası görüntü gelmiyor

ismaiilaksu

Kilopat
Katılım
27 Eylül 2015
Mesajlar
18
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Selam, halihazırda çalışan Ryzen 3 2200G işlemcili, MSI B350M Gaming Pro anakartlı bir sisteme sonradan Ryzen 5 3600 taktım. Öncesinde BIOS güncellemesi yapmaya çalıştım ancak kasa Inventus'tan alındığı için BIOS güncellemesi atamadım onlarla mailleştikten sonra onların attığı dosyayla BIOS güncelledim. Anakart için son çıkmış olan beta sürüm 7A39V2P3 BIOS'u yollamışlar onu kurdum. Eski işlemciyle beraber çalıştırdım sorunsuz çalıştı. Ancak yeni işlemciyle denediğimde görüntü alamadım, klavye ve mouse ışıkları da gelmiyor. İşlemciyi başka PC'de denedim sorunsuz çalışıyor. BIOS pilini söküp takmayı denedim, CMOS sıfırladım, tek RAM'le denedim ancak hiçbir şekilde görüntü alamadım. 7A39V2nm sürümüne düşebilirsem açılacağını düşünüyorum çünkü beta sürümünden kaynaklı görüntü alamadığımı söyleyen olmuştu. MSI'la mailleştim onlar beta sürümün işlemciyi desteklediğini görüntü gelmesi gerektiğini söylediler. Bu sorunu yaşayan, çözen, bir fikri olan var mı acaba? Teşekkürler.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Harici ekran kartınız yoksa o işlemci ile görüntü alamazsınız. Dahili grafik birimi yok.

Harici ekran kartınız varsa ve yine de görüntü alamıyorsanız, HDMI/DPI kablosunun monitörden ekran kartına gittiğine emin olun. Alışkanlıktan dolayı anakarta takmış olabilirsiniz görüntü kablosunu. Bu yüzden görüntü alamıyor da olabilirsiniz.
 
Harici ekran kartınız yoksa o işlemci ile görüntü alamazsınız. Dahili grafik birimi yok.

Harici ekran kartınız varsa ve yine de görüntü alamıyorsanız, HDMI/DPI kablosunun monitörden ekran kartına gittiğine emin olun. Alışkanlıktan dolayı anakarta takmış olabilirsiniz görüntü kablosunu. Bu yüzden görüntü alamıyor da olabilirsiniz
Dahili grafik birimi olmadığını biliyorum, görüntüyü ekran kartından almaya çalışıyorum.

Ekran kartı var mı sistemde yoksa anakarttan mı görüntü almaya çalışıyorsunuz? O işlemcide 2200g gibi dahili grafik birimi yok.
Ekran kartı var, ekran kartından almaya çalışıyorum görüntüyü. İşlemci değişimi öncesi çalışıyordu zaten sistem harici bir ekran kartıyla.
 

Geri
Yukarı