F Forcerecon Kilopat Katılım 7 Nisan 2015 Mesajlar 425 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Eylül 2020 #1 Arkadaşlar merhaba, İşlemciyi söktüm 1 gün sonra taktım bilgisayar açılmadı. DRAM ışığı yandı. RAM'leri kontrol ettim RAM'ler çalışıyor fakat anakartın 3. ve 4. slotlarına RAM takınca Debug'da DRAM ışığı yanıyor ve PC açılmıyor. Anakart: MSI X570'a Pro. İşlemci: AMD 3600. RAM G.Skill Trident Z Neo.
Arkadaşlar merhaba, İşlemciyi söktüm 1 gün sonra taktım bilgisayar açılmadı. DRAM ışığı yandı. RAM'leri kontrol ettim RAM'ler çalışıyor fakat anakartın 3. ve 4. slotlarına RAM takınca Debug'da DRAM ışığı yanıyor ve PC açılmıyor. Anakart: MSI X570'a Pro. İşlemci: AMD 3600. RAM G.Skill Trident Z Neo.
Çözüm F F Forcerecon 22 Şubat 2021 Haluk_Emmi dedi: Bu konuyada bir çözüm gelmemiş... Genişletmek için tıkla... İşlemcimin pinleri yamukmuş. Düzeltince sorun çözüldü.
Haluk_Emmi dedi: Bu konuyada bir çözüm gelmemiş... Genişletmek için tıkla... İşlemcimin pinleri yamukmuş. Düzeltince sorun çözüldü.
helvaci Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Kasım 2019 Mesajlar 5.742 Çözümler 86 24 Eylül 2020 #11 BIOS versiyonu ile yaşadığınız sorunun bir alakası var mı bilmiyorum. İsterseniz eski BIOS'a dönmeyi deneyebilirsiniz. Biz de öğrenmiş oluruz. Artı 0 Eksi
BIOS versiyonu ile yaşadığınız sorunun bir alakası var mı bilmiyorum. İsterseniz eski BIOS'a dönmeyi deneyebilirsiniz. Biz de öğrenmiş oluruz.
KS KS F Forcerecon Kilopat Katılım 7 Nisan 2015 Mesajlar 425 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Eylül 2020 #12 helvaci dedi: BIOS versiyonu ile yaşadığınız sorunun bir alakası var mı bilmiyorum. İsterseniz eski BIOS'a dönmeyi deneyebilirsiniz. Biz de öğrenmiş oluruz. Genişletmek için tıkla... Denedim o da olmadı. Delirmek üzereyim Artı 0 Eksi
helvaci dedi: BIOS versiyonu ile yaşadığınız sorunun bir alakası var mı bilmiyorum. İsterseniz eski BIOS'a dönmeyi deneyebilirsiniz. Biz de öğrenmiş oluruz. Genişletmek için tıkla... Denedim o da olmadı. Delirmek üzereyim
H Haluk_Emmi Femtopat Katılım 21 Şubat 2021 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Şubat 2021 #13 Bu konuyada bir çözüm gelmemiş... Artı 0 Eksi
KS KS F Forcerecon Kilopat Katılım 7 Nisan 2015 Mesajlar 425 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Şubat 2021 #14 Haluk_Emmi dedi: Bu konuyada bir çözüm gelmemiş... Genişletmek için tıkla... İşlemcimin pinleri yamukmuş. Düzeltince sorun çözüldü. Artı 0 Eksi Çözüm
Haluk_Emmi dedi: Bu konuyada bir çözüm gelmemiş... Genişletmek için tıkla... İşlemcimin pinleri yamukmuş. Düzeltince sorun çözüldü.